TV party speakers για διασκέδαση… στο σαλόνι σου

TV party speakers για διασκέδαση… στο σαλόνι σου

5' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι τηλεοράσεις που κυκλοφορούν στην αγορά συνιστούν κατά γενική ομολογία μικρά τεχνολογικά «θαύματα», καθώς ενσωματώνουν τεχνολογίες που μέχρι πριν λίγα χρόνια δε θα μπορούσαμε ούτε να φανταστούμε. Αν υπάρχει ωστόσο ένας τομέας στον οποίο δε θα… έλεγαν όχι σε μια μικρή βοήθεια, αυτός είναι ο ηχητικός. Κακά τα ψέματα, μία λεπτή και κομψή τηλεόραση δεν μπορεί να κοντράρει ένα καλό σετ ηχείων όσον αφορά στη δημιουργία ατμόσφαιρας, γι’ αυτό και εκείνοι που είναι αποφασισμένοι να «απογειώσουν» τις εμπειρίες οικιακής ψυχαγωγίας τους, φροντίζουν να επενδύσουν σε ένα ισχυρό και αξιόπιστο σετ ηχείων -όπως αυτά που σου προτείνουμε ευθύς αμέσως!

Edifier R1700BT

TV party speakers για διασκέδαση… στο σαλόνι σου-1

Ξεχωρίζουν για το premium look (ντυμένα με ξύλο καρυδιάς γαρ) αλλά και την άριστη σχέση τιμής/απόδοσης που επιτυγχάνουν. Τα ηχεία R1700BT της Edifier θα σε καλύψουν όπως κι αν αποφασίσεις να περάσεις τον χρόνο σου αφού είναι συμβατά με τηλεοράσεις, smartphones, κονσόλες, υπολογιστές και tablets. Είναι εφοδιασμένα με Eagle Eye tweeters των 19 χιλ. και subwoofers των 4 ιντσών για πλούσιο και συνάμα πεντακάθαρο ήχο τον οποίο μάλιστα θα έχεις τη δυνατότητα να προσαρμόσεις (ένταση, μπάσα, πρίμα) χάρη στο έξυπνα τοποθετημένο πάνελ ελέγχου.

Samsung HW-Q950T 9.1.4

TV party speakers για διασκέδαση… στο σαλόνι σου-2

Ένα υπερπλήρες σύστημα ηχείων έτοιμο να σου χαρίσει κινηματογραφικές απολαύσεις, το Samsung HW-Q950T έρχεται με 9.1.4 κανάλια ήχου, συνολική ισχύ 546 W και τεχνολογία Dolby Atmos. Σχεδιασμένο από το φημισμένο California Audio Lab της Samsung, διαθέτει προηγμένης σχεδίασης ηχεία και ειδικά DSP, αξιοποιώντας έτσι πλήρως το σύστημα Adaptive Sound, χάρη στο οποίο αναλύει σε πραγματικό χρόνο το περιεχόμενο που προβάλλεται στην τηλεόρασή σου, προσαρμόζοντας ανάλογα τις ρυθμίσεις του. Υποστηρίζει συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth, Wi-Fi, HDMI με eARC και HDR10+ καθώς επίσης και 4K passthrough. Αν μάλιστα διαθέτεις κάποια από τις νέες QLED της Samsung, το HW-Q950T θα συγχρονιστεί με τα ηχεία της.

Bose Surround

TV party speakers για διασκέδαση… στο σαλόνι σου-3

Στήσε το σύστημα surround που πάντα ονειρευόσουν με τα Bose Surround, το σετ των δύο περιφερειακών ηχείων που θα σε μεταφέρει μεμιάς στην «καρδιά» της δράσης. Με την υπογραφή ενός εκ των πλέον αξιόπιστων κατασκευαστών στον ήχο και πλήρως συμβατά με τα Soundbar 500, Soundbar 700 και SoundTouch 300 της Bose, προσφέρουν εύκολη εγκατάσταση με ασύρματη σύνδεση για να μην περιορίζεσαι από καλώδια. Μην αφήσεις το συμπαγές τους look να σε ξεγελάσει: η έντασή τους είναι τέτοια που θα κάνει level up σε σειρές, ταινίες, μουσική και video games.

Harman Kardon Citation Surround

TV party speakers για διασκέδαση… στο σαλόνι σου-4

Το σετ ασύρματων ηχείων Citation Surround της Harman Kardon προσφέρει όλα όσα θα μπορούσε να ζητήσει ο απαιτητικός λάτρης του καλού ήχου. Με συνολική απόδοση 100 W (2x 50 W RMS) και WiSA-enabled για χαμηλό λανθάνοντα χρόνο πολυκαναλικού ήχου, θα σου χαρίσει εκπληκτικές εμπειρίες χωρίς καθυστέρηση, ό,τι περιεχόμενο κι αν απολαμβάνεις -από ταινίες και συναυλίες, μέχρι αθλητικά γεγονότα και video games. Το σετ της Harman Kardon υποστηρίζει αυτόματες εκδόσεις λογισμικού ενώ χάρη στον κομψό σχεδιασμό του, μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε στον χώρο… διακοσμώντας τον!

LG LHB625M 5.1

TV party speakers για διασκέδαση… στο σαλόνι σου-5

Με 5.1 κανάλια ήχου και συνολική ισχύ 1000 W RMS, το σύστημα LHB625M της LG θα δώσει άλλη αίσθηση σε ό,τι κι αν επιλέξεις να απολαύσεις -από αθλητικά δρώμενα, μουσικές συναυλίες και video games, μέχρι τηλεοπτικά προγράμματα, σειρές και ταινίες. Αποτελείται από subwoofer, κεντρικό ηχείο και τέσσερις δορυφόρους (δύο μπροστά, δύο πίσω) ενώ διαθέτει USB (για αναπαραγωγή βίντεο, μουσικής και φωτογραφιών), Bluetooth, HDMI, optical-in και Ethernet. Παίζει 2D και 3D Blu-ray, CD και DVD ενώ προσφέρει και άμεση πρόσβαση σε online περιεχόμενο με το Remote App.

Sonos 5.1

Το απόλυτο σύστημα ηχείων για τους φανατικούς του καλού ήχου. Το Sonos 5.1 αποτελείται από ένα Sonos Sub, ένα σετ Sonos One SL και ένα soundbar Sonos Beam, όλα ασύρματα για να τα τοποθετήσεις όπως εσύ προτιμάς. Το αποτέλεσμα όλων αυτών, είναι ένα σετ που προσφέρει απόλυτα ισορροπημένο και λεπτομερή ήχο με άψογη πιστότητα σε ό,τι αφορά την ανθρώπινη φωνή (το Beam είναι ρυθμισμένο από βραβευμένους με Όσκαρ μηχανικούς εξ άλλου) και δυναμικό μπάσο. Το υπέροχο design προσδίδει ασύγκριτη αισθητική στο όλο πακέτο.

Klipsch RP-8000F

Αναβάθμισε κάθε εμπειρία ψυχαγωγίας σου με το σετ ηχείων Klipsch RP-8000F. Κάθε ηχείο του σετ κρύβει μέσα του δύο πατενταρισμένα κεραμεταλλικά woofers 8 ιντσών, Tractrix Horn-Loaded tweeter 1 ίντσας από τιτάνιο και σύστημα Linear Travel Suspension. Ο συνδυασμός των παραπάνω έχει ως αποτέλεσμα ήχο κορυφαίας πιστότητας με ελάχιστη παραμόρφωση και εκπληκτική ακρίβεια. Στα παραπάνω πρόσθεσε την καμπίνα σχεδίασης Bass Reflex, την κατασκευή από MDF με το premium φινίρισμα (από έβενο και καρυδιά) και τους διπλούς ακροδέκτες και έχεις ένα σετ που μόνο απαρατήρητο δεν περνά.

Harman Kardon Citation Sub S

TV party speakers για διασκέδαση… στο σαλόνι σου-6

Το βαθύ, απολαυστικό μπάσο είναι αυτό που κάνει αξέχαστη μια ψυχαγωγική εμπειρία -είτε πρόκειται για video game, είτε για κάποια ταινία. Ε, με το Citation Sub S, να είσαι σίγουρος ότι θα… ταρακουνηθείς όπως κι αν αποφασίσεις να περάσεις την ώρα σου. Με την υπογραφή της θρυλικής Harman Kardon, υιοθετεί κομψό design και premium υλικά. Παρά το μικρό του μέγεθος διαθέτει ισχύ 100 W RMS ενώ είναι και WiSA-enabled για μηδενικό lag στον ήχο. Συνδυάζεται άψογα με τα Citation MultiBeam 700, Citation Bar, Citation Surround και Tower Speakers της Harman Kardon.

Edifier R2750DB

Τα αυτοενισχυόμενα ηχεία R2750DB της Edifier θα σου χαρίσουν υπέροχο ήχο από την τηλεόραση, την κονσόλα, το smartphone, το laptop και το tablet σου. Ένα ιδιαίτερα ευέλικτο σύστημα, απόρροια της υπερπλήρους συνδεσιμότητας (μέσω οπτικών και ομοαξονικών εισόδων, διπλής RCA ή Bluetooth με CSR), θα σου προσφέρει κρυστάλλινο ήχο με πλήρη έλεγχο. Συνοδεύεται από ασύρματο τηλεχειριστήριο και υιοθετεί προσεγμένο και μοντέρνο design (από μαύρο MDF) ταιριάζοντας έτσι σε κάθε χώρο. Ενσωματώνει ισχυρή μονάδα μπάσων με διάφραγμα 6,5 ιντσών και αποδίδει συνολική ισχύ 136 W RMS.

Bose Bass Module 500

Συμπαγές αλλά απροσδόκητα ισχυρό, το Bass Module 500 της Bose θα ανεβάσει επίπεδο τις εμπειρίες οικιακής ψυχαγωγίας σου. Η εγκατάστασή του είναι εξαιρετικά απλή ενώ συνεργάζεται άψογα με τα Soundbar 500, Soundbar 700 και SoundTouch 300 της Bose. Με κυβικό design, το εν λόγω subwoofer 10 ιντσών είναι απίστευτα ευέλικτο αφού καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο και συνδέεται ασύρματα με το soundbar σου για να μη μπλέκεις με καλώδια. Αν μάλιστα το συνδυάσεις με τα Bose Surround που είδαμε πιο πάνω, τότε θα έχεις δημιουργήσει το απόλυτο ηχητικό υπερθέαμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή