Ξεκίνησε τις σπουδές σου στο Τμήμα Επιστημών Υγείας και Ζωής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Ξεκίνησε τις σπουδές σου στο Τμήμα Επιστημών Υγείας και Ζωής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Τμήμα Επιστημών Υγείας και Ζωής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου συνεχίζει να δέχεται αιτήσεις εισαγωγής από υποψήφιους φοιτητές που επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην Κύπρο το Φθινοπωρινό Τετράμηνο 2021 με έναρξη σπουδών 4 Οκτωβρίου 2021.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου κατέχει το συγκριτικό πλεονέκτημα καθώς προσφέρει τις πιο ολοκληρωμένη δέσμη σπουδών στον τομέα Επιστημών Υγείας και Ζωής με 23 προγράμματα σπουδών όπως Φυσικοθεραπεία, Φαρμακευτική, Βιολογία, Βιοιατρικές Επιστήμες, Λογοθεραπεία, Διατροφή-Διαιτολογία.

Έχοντας ταυτιστεί με την ποιοτική εκπαίδευση, την καινοτομία υψηλής τεχνολογίας, τη διασύνδεση με τη βιομηχανία, την κοινωνία και την αγορά εργασίας, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου αποτελεί την πλέον την ιδανικότερη επιλογή για σπουδές στην Κύπρο.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα https://euc.ac.cy/ ή επικοινωνήστε με τους εξειδικευμένους συμβούλους του Τμήματος Εισδοχής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στο 00357-22713000 ή στο [email protected]

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή