Οι δυναμικοί ελεγκτές βάρους GARVENS της METTLER TOLEDO ήρθαν στην ACMON DATA

Οι δυναμικοί ελεγκτές βάρους GARVENS της METTLER TOLEDO ήρθαν στην ACMON DATA

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Αποκλειστική Αντιπροσωπεία δυναμικών ελεγκτών βάρους της METTLER TOLEDO, γνωστοί σε πολλούς με το όνομα Garvens, έρχονται να συμπληρώσουν την ολοκληρωμένη γκάμα λύσεων μηχανημάτων ελέγχου διασφάλισης ποιότητας (Product Inspection Systems) που αντιπροσωπεύει η ACMON DATA επί σειρά ετών.

Οι δυναμικοί ελεγκτές βάρους GARVENS της METTLER TOLEDO ήρθαν στην ACMON DATA-1

Η τεχνογνωσία και εμπειρία των ανθρώπων της Ελληνικής Εταιρίας μέλος του Ομίλου ACMON, η πλούσια λίστα πελατών που παρουσιάζει, η βαθιά γνώση φιλοσοφίας και τεχνολογίας της METTLER TOLEDO, το εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό της τμήμα, αλλά περισσότερο από όλα η αμοιβαία καλή συνεργασία που έχει καλλιεργηθεί σε βάθος χρόνων με τον πολυεθνικό κολοσσό, αποτέλεσαν μερικούς από τους λόγους που η METTLER TOLEDO παραχώρησε την αποκλειστική αντιπροσωπία των συστημάτων checkweighers για να ολοκληρώσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες στον τομέα διασφάλισης ποιότητας και ελέγχου συσκευασμένων προϊόντων.

Η Διοίκηση του ομίλου ACMON καλωσορίζει το νέο της παιδί και υπόσχεται για ακόμη μια φορά να ξεπεράσει τις προσδοκίες τόσο της METTLER TOLEDO όσο και των πελατών της.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή