Η ΡΕΑ γιορτάζει 10 χρόνια Αληθινής Φροντίδας

Η ΡΕΑ γιορτάζει 10 χρόνια Αληθινής Φροντίδας

2' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βοηθήσαμε να έρθουν στον κόσμο περισσότερες από εβδομήντα χιλιάδες νέες ζωές. Σταθήκαμε δίπλα σε περισσότερους από ένα εκατομμύριο ασθενείς. Συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε για να προσφέρουμε Αληθινή Φροντίδα σε κάθε άνθρωπο. Η Κλινική ΡΕΑ γιορτάζει τα πρώτα δέκα χρόνια λειτουργίας, κοιτάζοντας στο μέλλον.

Με πολύτιμη παρακαταθήκη τη δραστηριότητά της στη Μαιευτική Γυναικολογία, με τη συνεργασία περισσότερων από 1.500 μαιευτήρων και ιατρών όλων των ειδικοτήτων και πάνω από 600 εργαζόμενους, η ΡΕΑ έχει ήδη μπει σε μια νέα εποχή, ακολουθώντας το όραμα των ιατρών ιδρυτών της για μια Κλινική σημείο αναφοράς στον χώρο της ιδιωτικής υγείας.

Η προσφορά μας δεν ολοκληρώνεται με τον τοκετό. Η ΡΕΑ μετά την απόκτηση άδειας Γενικής Κλινικής, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας για όλους, επενδύοντας σε κορυφαίο ιατρικό προσωπικό, σε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και στις πιο σύγχρονες υποδομές.

Ο εκσυγχρονισμός της ΡΕΑ  είναι διαρκής, όπως και η επέκτασή της σε νέους τομείς: Η λειτουργία εξωτερικών ιατρείων, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας, εξειδικευμένων μονάδων, όπως της Ογκολογικής Μονάδας Ημερήσιας Νοσηλείας και ενός υπερσύγχρονου γαστρεντερολογικού και ενδοσκοπικού τμήματος.

Στο τμήμα Γενικής Χειρουργικής της ΡΕΑ πραγματοποιείται σχεδόν το σύνολο των χειρουργικών επεμβάσεων από έμπειρους χειρουργούς, με τη συνδρομή των πλέον προηγμένων ιατρικών τεχνολογιών.

Η ΡΕΑ γιορτάζει 10 χρόνια Αληθινής Φροντίδας-1

Η ΡΕΑ ήταν η πρώτη ιδιωτική Γυναικολογική Κλινική της χώρας που εγκατέστησε τεχνολογία απεικόνισης, που ανιχνεύει με ακρίβεια περιοχές ενδιαφέροντος για τον/την χειρουργό. Εγκαταστήσαμε πρώτοι, τεχνολογίες Τρισδιάστατης (3D) Όρασης και απεικόνισης Υψηλής Ανάλυσης (4Κ), δημιουργώντας από τα πιο σύγχρονα λαπαροσκοπικά χειρουργεία παγκοσμίως, αυξάνοντας σημαντικά την ακρίβεια των επεμβάσεων, ελαχιστοποιώντας το χρόνο διάρκειάς τους, και μειώνοντας το χρόνο νοσηλείας.

Η θεραπεία ξεκινά από τη σωστή διάγνωση, γι’ αυτό η ΡΕΑ αποτελεί κέντρο αναφοράς στην Ευρώπη για τη ρομποτική αυτοματοποίηση των εργαστηρίων της, που εκμηδενίζει  τις πιθανότητες λανθασμένων αποτελεσμάτων.

Με κληρονομιά την εμπειρία των δέκα ετών, η ΡΕΑ απαντά με βεβαιότητα και με ασφάλεια σε όλο το φάσμα των αναγκών κάθε γυναίκας και κάθε οικογένειας. Σε αυτό το πλαίσιο, λειτουργεί, από το 2012, Μονάδα Γονιμότητας & Εξωσωματικής Γονιμοποίησης, βοηθώντας χιλιάδες ζευγάρια να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους και πλέον με την προσθήκη τεχνητής νοημοσύνης μεγιστοποιεί τις πιθανότητες γονιμοποίησης.

Το όραμα για μια κλινική που θα βρίσκεται στον πυρήνα των επιστημονικών εξελίξεων και καινοτομιών έχει αναγνωριστεί με την ένταξη της ΡΕΑ στη λίστα με τα Καλύτερα Νοσοκομεία στον Κόσμο ενώ έχει λάβει τη διάκριση Preferred Partner Hospital από το Διπλωματικό Συμβούλιο του ΟΗΕ.

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η ΡΕΑ έχει αναπτύξει πληθώρα ενεργειών, όπως η συνεργασία με τον Σύλλογο Όραμα Ελπίδας, ενισχύοντας σημαντικά την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών και την ελπίδα για χιλιάδες συνανθρώπους μας που αναζητούν συμβατούς δότες.

Έχοντας στο κέντρο του αξιακού της συστήματος τον άνθρωπο και την προσφορά στην κοινωνία, η ΡΕΑ δεν θα μπορούσε να μην αφουγκράζεται την ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος. Αν και οι υπηρεσίες της διευρύνθηκαν σημαντικά, οι επενδύσεις για εξοικονόμηση ενέργειας και οι περιβαλλοντικές πρακτικές που έχει υιοθετήσει οδήγησαν σε μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας κατά 10% και του φυσικού αερίου κατά 16%.

Δέκα χρόνια τώρα, από το πρώτο κλάμα νεογέννητου που ακούστηκε στις αίθουσες τοκετού μέχρι και σήμερα, λειτουργούμε με ευαισθησία και σεβασμό για κάθε ασθενή, με αληθινό αίσθημα ευθύνης, αληθινό ενδιαφέρον, αληθινή φροντίδα. Τα πρώτα δέκα χρόνια είναι μόνο η αρχή…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή