ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

RAVENNA No1: Διάκριση στα Superbrands για 2η συνεχή φορά

RAVENNA No1: Διάκριση στα Superbrands για 2η συνεχή φορά

Ο θεσμός των Superbrands φαίνεται να ταιριάζει στη RAVENNA, αφού για δεύτερη συνεχή φορά βραβεύτηκε ως μία από τις Κορυφαίες Εταιρικές Επωνυμίες στην Ελλάδα.

Η Εκδήλωση Απονομής των Βραβείων Business Superbrands Greece 2021-2022, πραγματοποιήθηκε την Tετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τη συμμετοχή πληθώρας στελεχών του επιχειρηματικού κόσμου από όλους τους κλάδους. Εκεί, η RAVENNA διακρίθηκε για ακόμα μια φορά, αποτέλεσμα της σταθερά ανοδικής πορείας της εταιρείας στον κλάδο των πλακιδίων, ειδών υγιεινής, επίπλων και φωτισμού.

Στα καταστήματα RAVENNA σε Αθήνα, Σχηματάρι και Θεσσαλονίκη, και φυσικά στο e-shop ravenna.gr, ο επισκέπτης θα δει να ξεδιπλώνεται μπροστά του η μεγαλύτερη συλλογή σε ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, που καλύπτει από τις πιο απλές μέχρι και τις πιο εξειδικευμένες καταναλωτικές ανάγκες.

Ο υψηλός ρυθμός ανάπτυξης της RAVENNA τα τελευταία χρόνια και οι συνεχείς διακρίσεις της, δείχνουν ότι η εταιρεία βαδίζει στον σωστό δρόμο, ενώ όπως δήλωσε και ο ιδιοκτήτης Ανδρέας-Πλάτωνας Βρεττός σε πρόσφατη συνέντευξή του, για το 2022 έχουν προγραμματιστεί δύο μεγάλες επενδύσεις, που θα μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο το brand.