To efood σε συνεργασία με την Οργάνωση Steps στηρίζει συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε κατάσταση δρόμου

To efood σε συνεργασία με την Οργάνωση Steps στηρίζει συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε κατάσταση δρόμου

2' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το efood, έχοντας πάντα ενεργή δράση στην κοινωνία, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Love Delivered», στηρίζει έμπρακτα την Οργάνωση Steps και με τη σημαντική αρωγή των χρηστών του, παρέχει στήριξη και βοήθεια σε ανθρώπους που ζουν σε κατάσταση δρόμου, προσφέροντας σε 54 οικογένειες εβδομαδιαία πακέτα τροφίμων και ειδών υγιεινής.

Έως τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022, όλοι οι χρήστες της πλατφόρμας του efood, έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν, προσφέροντας μόλις 1€, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας τους σε μία συλλογική προσπάθεια φροντίδας συνανθρώπων μας που στερούνται βασικών αγαθών, όπως η σίτιση και η στέγαση. Αγαθά που, δυστυχώς, για κάποιους συνανθρώπους μας δεν είναι δεδομένα και χρειάζεται η στήριξης όλων μας για να μπορέσουν να χαμογελούν καθημερινά.

Ακριβώς αυτός είναι και ο στόχος της Οργάνωσης Steps, η υποστήριξη ανθρώπων που βρέθηκαν σε κατάσταση δρόμου, παρέχοντάς τους πρόσβαση σε φαγητό, συμβουλευτική, ψυχαγωγία, πρώτες βοήθειες, ρουχισμό και ατομική υγιεινή, ευελπιστώντας να μπορέσουν να τους παρέχουν χώρο στέγασης και ιδιωτικότητας και τη δυνατότητα να μπορέσουν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους ή/και να εκπαιδευτούν ώστε να μπορέσουν να λειτουργήσουν ως αυτόνομα μέλη της κοινωνίας.

Το διευρυμένο πρόγραμμα «Love Delivered» έχει ως σκοπό να βρίσκεται στο πλευρό των ευπαθών ομάδων και ενεργοποιώντας τους χρήστες της πλατφόρμας του, να παρέχει άμεση βοήθεια σε έκτακτες ή διαρκείς ανάγκες, εκπληρώνοντας έναν από τους πιο σημαντικούς σκοπούς, αυτόν της κοινωνικής ευθύνης και της στήριξης της κοινωνίας στην οποία λειτουργεί.

Σχετικά με το Love Delivered:

Το Love Delivered εκφράζει έμπρακτα το βασικό στόχο της εταιρείας να δίνει πίσω και να προσφέρει στην κοινωνία. Παράλληλα, μέσω ενεργειών “Love Delivered” στην πλατφόρμα, οι χρήστες του efood έχουν την ευκαιρία να συνεισφέρουν μέσω της παραγγελίας τους σε επιλεγμένους σκοπούς.

Σχετικά με το efood:

Το efood αποτελεί μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες στην ελληνική αγορά, το οποίο συνεργάζεται σήμερα με περισσότερα από 20.000 καταστήματα, σε 100 πόλεις και απασχολεί περισσότερους από 5.000 εργαζόμενους. Με βάση την τεχνολογία και την καινοτομία, στα 10 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του, αναπτύσσει συνεχώς τις υπηρεσίες του και διευρύνει τις κατηγορίες προϊόντων που διανέμει σε εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες της πλατφόρμας του, καθημερινά. Τα δύο τελευταία χρόνια συγκαταλέγεται στους σημαντικότερους εργοδότες στην Ελλάδα, με την ανάδειξή του στην πρώτη τριάδα στον θεσμό Best Places to Work. Έχει εντάξει την κοινωνική προσφορά, ως αναπόσπαστο μέρος της λειτουργίας της και μέσω του προγράμματος Love Delivered, στηρίζει περισσότερους από 30 φορείς ετησίως και συνδράμει σε διαφορετικούς κοινωνικούς σκοπούς.

Επισκεφθείτε το efood και στα:

e.food.gr

facebook.com/efood.gr

instagram.com/efoodgr/

linkedin.com/company/e-food-gr

youtube.com/user/efoodgr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή