Χριστουγεννιάτικο Bazaar από το Stray.gr για τη στήριξη των αδέσποτων ζώων

Χριστουγεννιάτικο Bazaar από το Stray.gr για τη στήριξη των αδέσποτων ζώων

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το bazaar του stray.gr αποτελεί κύρια και σημαντική πηγή χρηματοδότησης για τις δράσεις του Σωματείου, στηρίζωντας τα ζώα

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To 2022 ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους όπως και για τα αδέσποτα, όμως ταυτόχρονα ήταν και μια χρονιά στην οποία επιτεύχθηκαν πολλά και σημαντικά. Το Σωματείο Περίθαλψης & Προστασίας Αδέσποτων Ζώων stray.gr ανέλαβε 25 ζώα από το κυνοκομείο της Σπάρτης, ενώ περισσότερα από 60 ζώα μπήκαν σε σπίτι, για πρώτη φορά, σε φιλοξενίες και υιοθεσίες. 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το bazaar του stray.gr αποτελεί κύρια και σημαντική πηγή χρηματοδότησης για τις δράσεις του Σωματείου – ενώ 100% όλων των εσόδων στηρίζουν τα ζώα. Με αυτό τον τρόπο, η ομάδα του stray.gr έρχεται σε επαφή με τον κόσμο που την στηρίζει, τους ανθρώπους που έχουν υιοθετήσει ένα αδέσποτο ζώο, συζητάει μαζί τους και ανταλλάσει απόψεις και επίσης δέχεται πολύτιμες προσθήκες στην ομάδα.  

Φέτος, το Σωματείο περιμένει μικρούς και μεγάλους στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022, 10:00-22:00, στον πολυχώρο ΣΠΟΥΤΝΙΚ, στην καρδιά της Αθήνας, Κεραμεικού 46 και Μυλλέρου, στην Πλατεία Αυδή στο Μεταξουργείο.

Εκεί, θα υπάρχουν χειροποίητα προϊόντα όπως γούρια, κοσμήματα, δώρα και λιχουδιές, είδη για τα κατοικίδια, βιβλία και φυσικά τα προϊόντα Stray – φούτερ και t-shirts για όλους, κούπες και τσάντες.

Έτσι, η βόλτα στο κέντρο της πόλης συνδυάζεται με τις χριστουγεννιάτικες αγορές βοηθώντας τα αδέσποτα ζώα.

____________________________________________________________________________________________________________________

Το  Stray.Gr  είναι αναγνωρισμένο και εγκεκριμένο μη κερδοσκοπικό σωματείο με έδρα την Αθήνα, και από τα μεγαλύτερα και πιο έμπειρα σωματεία για τα αδέσποτα στη χώρα.  Δίνοντας προτεραιότητα στα πιο δύσκολα περιστατικά, στα πιο ευάλωτα ζώα που δεν μπορούν αν επιβιώσουν στο δρόμο – κουτάβια, άρρωστα, χτυπημένα, εγκαταλελειμμένα ζώα- έχει καταφέρει να διάσωση περισσότερων από 4.000  ζώα από την ίδρυσή του το 2002. Πέραν της δράσης στο πεδίο, το Stray.gr αγωνίζεται σε επίπεδο συνηγορίας για την αναγνώριση δικαιωμάτων των ζώων στη χώρα μας και ενεργοποιείται στους τομείς της εκπαίδευσης σε σχολεία, της ενημέρωσης τη κοινότητας, και της συνεχούς διαβούλευσης και συνεργασίας με φορείς και διεθνείς οργανώσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή