Το πιο καλό «για το καλό» της νέας χρονιάς

Το πιο καλό «για το καλό» της νέας χρονιάς

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα Χριστούγεννα κάνεις τόσα πολλά για να πάει καλά η χρονιά.

Φοράς κόκκινο εσώρουχο, κρεμάς γούρια, κάνεις δώρα, στέλνεις ευχές με τη συνοδεία fancy φιάλης, κρύβεις φλουρί στη βασιλόπιτα, παίζεις χαρτιά, σπας το ρόδι, δίνεις φιλί κάτω από το γκι.

Η λίστα των πραγμάτων που μπορεί κάποιος να κάνει για το καλό, όπως συνηθίζουμε να λέμε, στην εκπνοή της παλιάς χρονιάς και λίγο πριν αρχίσει η νέα, είναι μεγάλη και σύμφωνη με τα έθιμα του τόπου του.

Πολύ γιορτινά και ενδιαφέροντα όλα αυτά, ωστόσο υπάρχει κάτι πολύ ουσιαστικό να κάνεις, για να πάει πραγματικά καλά η χρονιά πολλών ανθρώπων γύρω μας.

Να δώσεις αίμα.

Μία μονάδα αίματος είναι το πιο όμορφο και γεμάτο νόημα δώρο που μπορείς να κάνεις τα Χριστούγεννα, όπου, σύμφωνα με έρευνες, η προσέλευση των αιμοδοτών μειώνεται αρκετά.

Το bloode, με μία Χριστουγεννιάτικη καμπάνια που «πατάει» σε αυτό ακριβώς το insight, αποσκοπεί στο να ευαισθητοποιήσει το κοινό ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των αιμοδοσιών αυτές τις γιορτινές μέρες.

Μπες στο bloode.org και γίνε εθελοντής αιμοδότης. Για το καλό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT