Φυσικό αέριο… φυσικά από την Protergia

2' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Protergia «κάνει το αδύνατο να συμβεί» και προσφέρει ανταγωνιστικά τιμολόγια και για το φυσικό αέριο σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, είτε με πακέτα ηλεκτρικής ενέργειας είτε αυτόνομα στους καταναλωτές φυσικού αερίου.

Ως αναπόσπαστο κομμάτι της MYTILINEOS, της κορυφαίας ιδιωτικής εταιρείας ενέργειας, η Protergia είναι ο πιο αξιόπιστος ιδιώτης πάροχος με περισσότερους από 340.000 ενεργούς μετρητές Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου, ενώ εξελίσσεται ταχύτατα στο μεγαλύτερο ιδιωτικό utility σε όλο το φάσμα της ενέργειας, δίνοντας λύσεις για τον καθένα ξεχωριστά.

Εξάλλου, η MYTILINEOS πρωτοστάτησε στο άνοιγμα της αγοράς φυσικού αερίου στην Ελλάδα – τόσο μέσω αγωγών, όσο και LNG – και πλέον έχει καθιερωθεί ως ο μεγαλύτερος εισαγωγέας και προμηθευτής φυσικού αερίου (LNG & μέσω αγωγών) στη χώρα αλλά και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. Έτσι, εξασφαλίζει ενέργεια στον τελικό καταναλωτή της Protergia, με την εγγύηση του ηγέτη του κλάδου, καθώς οι ανταγωνιστικές τιμές που προμηθεύεται φυσικό αέριο αντικατοπτρίζονται άμεσα στις τιμές των προγραμμάτων της Protergia στο Φυσικό Αέριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο, η Protergia επέλεξε να αποδώσει, μέσω ιδίας χρηματοδότησης για τους πελάτες της, έκτακτη έκπτωση για το διάστημα αυτό επιστρέφοντας περίπου 1 εκατ. ευρώ στους οικιακούς πελάτες που επέλεξαν την Protergia για την παροχή φυσικού αερίου. Το άκρως ανταγωνιστικό τιμολόγιο φυσικού αερίου στην αγορά από την Protergia, κάνει τα προγράμματα Double Energy της εταιρείας ακόμα πιο ελκυστικά για τους πελάτες που θέλουν να συνεργάζονται με έναν πραγματικά ολοκληρωμένο πάροχο ενέργειας για το σπίτι ή την επιχείρησή τους.

Μπείτε στη σελίδα της Protergia και βρείτε την καταλληλότερη λύση για εσάς, είτε πρόκειται για το σπίτι https://www.protergia.gr/spiti/double-energy-mvp/ και https://www.protergia.gr/spiti/fysiko-aerio-gia-spiti/, είτε για την επιχείρησή σας https://www.protergia.gr/epixeirhsh/double-energy/ και  https://www.protergia.gr/epixeirhsh/epaggelmatiko-fysiko-aerio/

Η MYTILINEOS εγγυητής της ενεργειακής ασφάλειας αναφορικά με το Φυσικό Αέριο

Αξίζει να σημειωθεί ότι MYTILINEOS διατηρεί συνεργασίες με τους μεγαλύτερους παραγωγούς και traders διεθνώς και διαθέτει εναλλακτικές πηγές προμήθειας (HΠA, Ευρώπη, Ασία) με στρατηγική που έχει ανταποκριθεί με επιτυχία στις προκλήσεις της ενεργειακής κρίσης. Με το διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιό της διεκδικεί καλύτερες τιμές, ενώ φροντίζει και για την ενεργειακή επάρκεια της χώρας, καλύπτοντας επιχειρήσεις, αλλά και ανάγκες στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, ως ένας καταξιωμένος διεθνής trader φυσικού αερίου. Η εταιρεία είναι εστιασμένη στο να αποτελεί τον μεγαλύτερο σταθερό πόλο στην προμήθεια ΦΑ, καθώς θέτει ως προτεραιότητα να εμπορεύεται και να διοχετεύει στο ενεργειακό δίκτυο της χώρας μας αδιάλειπτα.

Μάλιστα, στη MYTILINEOS ανήκει το πρώτο φορτίο LNG που εκφορτώθηκε το Νοέμβριο στη νέα πλωτή δεξαμενή (FSU) που έχει εγκαταστήσει ο ΔΕΣΦΑ στη Ρεβυθούσα και η οποία έχει τεθεί σε λειτουργία. Η μετάγγιση αφορούσε σε φορτίου 140.000 κυβικών μέτρων LNG στο FSU και ήταν η πρώτη φορά που πραγματοποιήθηκε η συγκεκριμένη διαδικασία σε ελληνικά χωρικά ύδατα, ενώ το συγκεκριμένο φορτίο κάλυψε μέρος του στρατηγικού αποθέματος που οφείλουν να τηρούν οι μονάδες ηλεκτροπαραγωγής που δεν έχουν δυνατότητα λειτουργίας με εναλλακτικό καύσιμο. Δείτε στο παρακάτω εντυπωσιακό video τη διαδικασία:

Ταυτόχρονα, η ικανότητά της MYTILINEOS να διαθέτει ένα διαφοροποιημένο και ανταγωνιστικό χαρτοφυλάκιο φυσικού αερίου, επιτρέπει στην Protergia να παράγει αξιόπιστα και αποδοτικά ηλεκτρική ενέργεια μέσα από τους σύγχρονους σταθμούς της, ενώ όταν τεθεί σε εμπορική λειτουργία η νέα μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο Ενεργειακό Κέντρο της εταιρείας στον Άγιο Νικόλαο – ένα από τα πιο σύγχρονα στην Ευρώπη – θα ενισχυθεί η παραγωγική ικανότητα της χώρας με ενέργεια αποδοτική και με λιγότερους ρύπους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT