Νέα εμφάνιση, περισσότερες επιλογές, μεγαλύτερη ευκολία στην ανανεωμένη εφαρμογή του efood

Νέα εμφάνιση, περισσότερες επιλογές, μεγαλύτερη ευκολία στην ανανεωμένη εφαρμογή του efood

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το efood, η #1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα, ανανέωσε το app του, με στόχο να κάνει την εμπειρία χρήσης και την καθημερινότητα των καταναλωτών και συνεργατών του, πιο ολοκληρωμένη και πιο εύκολη. 

Με περισσότερες επιλογές καταστημάτων και προϊόντων αλλά και ανανεωμένη, πιο εύχρηστη εμφάνιση της πλατφόρμας του, η λογική της νέας έκδοσης του efood, είναι η ευκολία χρήσης, η εξατομίκευση των προτιμήσεων και το ενδιαφέρον, στοχευμένο για κάθε χρήστη περιεχόμενο. Στη νέα έκδοση θα βρεις:

Την ενότητα discovery στην κεντρική οθόνη της εφαρμογής:

  • με τα video banners, με περιεχόμενο που δημιουργεί η ομάδα του efood, έτσι ώστε οι χρήστες να ενημερώνονται γρήγορα για τις Red Selection προτάσεις, τα καταστήματα με rubies, τις προσφορές και τις νέες υπηρεσίες
  • με την εύκολη περιήγηση σε λίστες που ανανεώνονται δυναμικά όπως “Επιλογές για σένα“, “Αγαπημένα brands”, “Νέα καταστήματα“, “Προσφορές” και δημοφιλείς κουζίνες

Το ειδικό μενού επιλογών:

το οποίο ενσωματώνεται ως κεντρικό στοιχείο της πλοήγησης, στο κάτω σημείο της εφαρμογής, διευκολύνοντας την πρόσβαση στις κατηγορίες φαγητού και καφέ, καθώς και στα υπόλοιπα καταστήματα όπως efood market, μανάβικα, ιχθυοπωλεία, κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, κάβες, βιβλιοπωλεία κτλ.

Για το efood, η εξέλιξη είναι βασική έννοια της μέχρι σήμερα επιτυχίας του. Η ομάδα του εργάζεται συνεχώς για να βελτιώνει τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές του, δημιουργώντας την καλύτερη εμπειρία στους δεκάδες χιλιάδες καθημερινούς του χρήστες.

Σχετικά με το efood:

Το efood αποτελεί μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες στην ελληνική αγορά, το οποίο συνεργάζεται σήμερα με περισσότερα από 21.000 καταστήματα, σε 100 πόλεις. Με βάση την τεχνολογία και την καινοτομία, από την έναρξη λειτουργίας του, αναπτύσσει συνεχώς τις υπηρεσίες του και διευρύνει τις κατηγορίες προϊόντων που διανέμει σε εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες της πλατφόρμας του, καθημερινά.  Τα τελευταία χρόνια συγκαταλέγεται στους σημαντικότερους εργοδότες στην Ελλάδα, με την ανάδειξή του στην πρώτη τριάδα στον θεσμό Best Places to Work. Έχει εντάξει την κοινωνική προσφορά, ως αναπόσπαστο μέρος της λειτουργίας της και μέσω του προγράμματος Love Delivered, στηρίζει περισσότερους από 30 φορείς ετησίως και συνδράμει σε διαφορετικούς κοινωνικούς σκοπούς.

Περισσότερες πληροφορίες:

Φαίδρα Μπολιάρη, efood

E-mail: [email protected]

Αρετή Παρασκευάκου, Gravity the Newtons

E-mail: [email protected]

Επισκεφθείτε το efood και στα:

e.food.gr

facebook.com/efood.gr

instagram.com/efoodgr/

linkedin.com/company/e-food-gr

youtube.com/user/efoodgr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή