Σε πλήρη λειτουργία το εργοστάσιο της Bake Hellas στο Σχηματάρι με τη σφραγίδα της Frigo Stahl

Σε πλήρη λειτουργία το εργοστάσιο της Bake Hellas στο Σχηματάρι με τη σφραγίδα της Frigo Stahl

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πριν λίγες μέρες η διοίκηση της Bake Hellas υποδέχθηκε στο νέο της εργοστάσιο στο Σχηματάρι τους υψηλούς προσκεκλημένους της. Με καμάρι το μέλος του Δ.Σ. κος Γιώργος Μαυρομαράς και οι συνεργάτες του ξενάγησαν συνεργάτες, φίλους και προμηθευτές στο στολίδι της ελληνικής εταιρείας στην οποία ο βελγικός όμιλος La Loraine Bakery Group συμμετέχει με ποσοστό 50%.

Στους πάνω από 5.100τμ στεγασμένους χώρους γραφείων, παραγωγής, ψύξης και βοηθητικών χώρων που καταλαμβάνει η νέα μονάδα, οι 90 εργαζόμενοι θα προετοιμάζουν περισσότερους από 50 τόνους αρτοσκευάσματα ημερησίως.

Στους μόλις 9,5 μήνες που διήρκησαν οι εργασίες, εν μέσω των γνωστών συνθηκών αστάθειας λόγω του πολέμου στην Ουκρανία (έλλειψης βασικών υλικών, απρόβλεπτων αυξήσεων τιμών πρώτων υλών κλπ.) η ομάδα της Frigo Stahl τήρησε στο ακέραιο τη συμφωνία (ποιότητα, προδιαγραφές, κόστος, χρονοδιάγραμμα) δημιουργώντας ιδιαίτερους δεσμούς εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας μεταξύ των δύο εταιριών. “On specs, on time και on budget”, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ο κ. Μαυρομαράς -ευχαριστώντας δημοσίως την ομάδα της FS και νιώθοντας δικαιωμένος με την επιλογή της διοικητικής ομάδας να αναθέσει την κατασκευή ενός τόσο σύνθετου βιομηχανικού έργου με το σύστημα “one-stop-shop” (με το κλειδί στο χέρι) της FS.

Από την πλευρά της FrigoStahl ο project leader του έργου κος Βασίλης Μπαρκαμπάς δήλωσε στο Food Reporter για την έναρξη λειτουργίας του εργοστασίου της ΒakeΗellas στο Σχηματάρι:

“Κάθε έργο μας, είναι ένα παιδί μας. Κάθε ένα από αυτό έχει τη δική του θέση στην ιστορία των έργων της Frigo Stahl. Η εμπιστοσύνη ενός πολυεθνικού ομίλου που άλλαξε τον βηματισμό και τις συνήθειες του και μας ανέθεσε ένα τόσο σημαντικό έργο με τη μέθοδο “με το κλειδί στο χέρι”, επιβεβαιώνει τη διεθνή τάση και την εμπιστοσύνη στη μέθοδο που με συνέπεια υπηρετούμε στη FS εδώ και 25χρόνια. Κάθε ψωμάκι που θα συσκευάζεται πριν βρει το δρόμο του για το καλάθι ενός καταναλωτή και κάθε βαθμός ψύξης που θα εξασφαλίζει την ποιότητα Bake Hellas στους συνεργάτες της, θα μας γεμίζει ικανοποίηση για την ταχύτητα, την ποιότητα και τις συνθήκες υπό τις οποίες η ομάδα μας ανταποκρίθηκε στην πρόκληση.”

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT