Η CANDIA Χορηγός σε φιλανθρωπική βραδιά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης με τις ΘΕΡΜΑΪΔΕΣ.

Η CANDIA Χορηγός σε φιλανθρωπική βραδιά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης με τις ΘΕΡΜΑΪΔΕΣ.

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η CANDIA συμμετέχει ως Χορηγός στη φιλανθρωπική βραδιά που διοργανώνει το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και η εταιρεία Λυκόφως, την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024,  σε συνεργασία με το τμήμα Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και τις ΘΕΡΜΑΪΔΕΣ.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει σε μια μοναδική συναυλία, τον Στέφανο Κορκολή και Γιώργο Χατζηνάσιο μαζί με την συμφωνική ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης υπό τη διεύθυνση του Αναστάσιου Συμεωνίδη και με ερμηνευτές τους καταξιωμένους τραγουδιστές, Σοφία Μανουσάκη και Δώρο Δημοσθένους. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της προσπάθειας του παραρτήματος Θεσσαλονίκης ΘΕΡΜΑΪΔΕΣ της Παναθηναϊκής Οργάνωσης Γυναικών για την αγορά εξοπλισμού στο Ενδοσκοπικό Τμήμα Βρεφών και Παίδων του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Το παράρτημα Θεσσαλονίκης «ΘΕΡΜΑΪΔΕΣ» της Μ.Κ.Ο. «Πανελλαδική Παναθηναϊκή Ο.Γ.» έχει επιδείξει σημαντικό φιλανθρωπικό έργο στα 20 χρόνια που λειτουργεί, με κορωνίδα την δημιουργία στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της πρώτης Παιδοκαρδιολογικής κλινικής στη Β. Ελλάδα. Οι ΘΕΡΜΑΪΔΕΣ ενισχύουν σταθερά με δωρεές ιατρικών μηχανημάτων, αναλωσίμων και εξοπλισμού τα νοσοκομεία της πόλης, έχουν πραγματοποιήσει δωρεές εγκαταστάσεων προς ενίσχυση ΑΜΕΑ, παιδιών με σύνδρομο αυτισμού και παιδιών με ψυχολογικά προβλήματα.

Με έμπρακτο ενδιαφέρον και αίσθημα ανταποδοτικότητας προς την κοινωνία, η CANDIA υποστηρίζει συστηματικά φορείς και οργανώσεις, των οποίων το έργο έχει ουσιαστικό αντίκτυπο στο τρίπτυχο παιδί-οικογένεια-φυσικό περιβάλλον. Μάθετε περισσότερα για τις δράσεις της εταιρείας, στο candia.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT