Η :Dribe ήρθε στην Ελλάδα και αλλάζει τα δεδομένα στις μετακινήσεις

Η :Dribe ήρθε στην Ελλάδα και αλλάζει τα δεδομένα στις μετακινήσεις

Με την καινοτόμα εφαρμογή της προσφέρει πρόσβαση σε οχήματα της επιλογής μας για κάθε περίσταση, 365 μέρες τον χρόνο, χωρίς καμία δέσμευση

2' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η :Dribe, η καινοτόμα συνδρομητική υπηρεσία οχημάτων έφτασε στην Ελλάδα και αλλάζει τα δεδομένα της κινητικότητας: Για πρώτη φορά έχουμε την ελευθερία να επιλέγουμε το ιδανικό όχημα για κάθε περίσταση και ανάγκη, όπως και όποτε θέλουμε, με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς δέσμευση αγοράς ή leasing.

Η συνδρομητική υπηρεσία οχημάτων :Dribe, είναι μια εφαρμογή που σχεδιάστηκε για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των οδηγών για ευελιξία και ελευθερία επιλογών:

ΑΠΛΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ: Κάνοντας την εγγραφή μας δωρεάν στη :Dribe, έχουμε την ελευθερία να ενεργοποιήσουμε συνδρομή χωρίς χρονικούς περιορισμούς* και να μισθώσουμε το όχημα της επιλογής μας, απλά και γρήγορα, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας (24/7), 365 μέρες τον χρόνο. Παράλληλα, απολαμβάνουμε τις υπηρεσίες ασφάλισης, συντήρησης και οδικής βοήθειας οχήματος στο πλαίσιο της συνδρομής μας.

100% DIGITAL: Κλείνουμε online την ημέρα ανέπαφης παραλαβής του οχήματος, από και προς τα ενδεδειγμένα σημεία, εξοφλώντας το ποσό για τον χρόνο μίσθωσης κάθε οχήματος, μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, από το κινητό μας τηλέφωνο.

ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ: Αλλάζουμε οχήματα ανάλογα με τον τρόπο ζωής, τη διάθεση και τις ανάγκες μας, χωρίς προκαταβολή, κρυφές χρεώσεις και τις χρονικές δεσμεύσεις του leasing.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΚΑΜΑ ΝΕΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ: Έχουμε την ελευθερία επιλογής από μια τεράστια γκάμα ολοκαίνουργιων οχημάτων και ευέλικτων λύσεων μετακίνησης, με την εγγύηση της Kosmocar: Αυτοκίνητα πόλης, SUV, ηλεκτρικά αυτοκίνητα, επαγγελματικά οχήματα των κορυφαίων μαρκών Volkswagen, Audi, Skoda, ηλεκτρικά ποδήλατα, αλλά και λύσεις μικροκινητικότητας, όπως τα Microlino.

Η :Dribe ήρθε στην Ελλάδα και αλλάζει τα δεδομένα στις μετακινήσεις-1

Οδηγοί που θέλουν να ακολουθήσουν το σύγχρονο life style χωρίς δεσμεύσεις, οδηγοί που θέλουν να εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες μετακίνησης στην καθημερινότητά τους, ελεύθεροι επαγγελματίες, νέοι οδηγοί που θέλουν να δοκιμάσουν ποιο όχημα τους ταιριάζει, οδηγοί που θέλουν να μειώσουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα, ψηφιακοί νομάδες που δε θέλουν να δεσμευτούν με την αγορά ενός αυτοκινήτου – όλοι μπορούν να βρουν αυτό που τους ταιριάζει στην εφαρμογή της :Dribe.

Η εφαρμογή :Dribe προέρχεται από τη Δανία και έρχεται στην Ελλάδα με την εγγύηση της Kosmocar.

«Η αποστολή μας στην Kosmocar, η οποία εξελίσσεται σε Kosmobility, είναι να επαναπροσδιορίσουμε την κινητικότητα, και ο ερχομός της :Dribe στην Ελλάδα αποτελεί το πρώτο μας βήμα σε αυτό το ταξίδι», δήλωσε ο κ. Ιωάννης Σ. Εμιρζάς, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας. «Η :Dribe σηματοδοτεί την έναρξη μιας σειράς καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών που θα παρουσιαστούν από τη Kosmobility.».

Η :Dribe ήρθε στην Ελλάδα και αλλάζει τα δεδομένα στις μετακινήσεις-2

«Με την εισαγωγή της :Dribe στην Ελλάδα, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια νέα ελευθερία στην οδηγική εμπειρία.» τόνισε o Σταμάτης Μπογέας, Director of :Dribe. «Η υπηρεσία μας είναι κάτι περισσότερο από τρόπος μετακίνησης. Είναι ένα ταξίδι που προσαρμόζεται στη ζωή μας, με τους όρους μας. Προσκαλούμε τους Έλληνες οδηγούς να «αγκαλιάσουν» μαζί μας ένα μέλλον, όπου η κινητικότητα είναι εξίσου ευέλικτη με τους ανθρώπους

Η :Dribe ήρθε στην Ελλάδα και αλλάζει τα δεδομένα στις μετακινήσεις-3

Η :Dribe είναι πλέον διαθέσιμη στο Google Play Store και στο Apple App Store. Σύντομα, οι καινοτόμες λύσεις κινητικότητας της :Dribe θα είναι διαθέσιμες σε πολλά σημεία σε όλη τη χώρα.

Μάθετε περισσότερα στο www.dribe.gr και στο @dribegreece στο IG.

*το ελάχιστο χρονικό διάστημα μίσθωσης για νέους χρήστες είναι 30 ημερολογιακές ημέρες

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT