Αυθεντικό Μαγιάτικο Πάσχα με τη φιλοξενία της Grecotel

Αυθεντικό Μαγιάτικο Πάσχα με τη φιλοξενία της Grecotel

Πασχαλινό πρόγραμμα με πλούσιες απολαύσεις, μοναδικές εμπειρίες & εορταστικές προσφορές σε Κέρκυρα, Κυλλήνη, Σούνιο, Κρήτη

2' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Grecotel σας προσκαλεί να ζήσετε ένα μαγικό, λαμπρό Πάσχα και Πρωτομαγιά στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας. Αυθεντική φιλοξενία, άνεση και απόλαυση, στην πολυτέλεια των διακεκριμένων της Resorts, με ένα πλούσιο πρόγραμμα με δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, εκλεκτή γαστρονομία κι έθιμα που αναβιώνουν στην πιο αληθινή ελληνική γιορτή.

Στην Grecotel, οι παραδόσεις ζωντανεύουν και οι χαρές περισσεύουν σε ένα ταξίδι στα έθιμα και στις απολαύσεις του τόπου μας. Έχοντας σχεδιάσει ένα ακαταμάχητο Πασχαλινό πρόγραμμα για κάθε ηλικία, εξαιρετικές επιλογές διαμονής και διατροφής, ειδικά προνόμια και επιλογές για extended stay την Πρωτομαγιά και special activities.  

Στην Κέρκυρα, το πιο λαμπρό Πάσχα απογειώνεται με τη φιλοξενία και πολυτέλεια του Corfu Imperial και του Eva Palace όπου η γιορτή γίνεται αξέχαστη εμπειρία ζωής. Τα δύο Resorts με την πανοραμική θέα στην πόλη της Κέρκυρας, μέσα στην απαράμιλλη ανοιξιάτικη φύση της ιδιωτικής Χερσονήσου του Κομμένου, γιορτάζουν το Πάσχα με όλες τις παραδόσεις του νησιού: χρώματα, λουλούδια, κεράσματα, κατάνυξη στην Εκκλησία, μουσικές, πατροπαράδοτες συνταγές και ονειρική ατμόσφαιρα. Μεταφορές στην πόλη από τη θάλασσα, με την ευκολία του speed boat. Μεγάλη Παρασκευή στα καντούνια της παλιάς πόλης με τον στολισμό του Επιταφίου, Φιλαρμονικές και χορωδίες. Τα έθιμα των Μπότηδων και των Κανατιών.

Η επιτομή του Κερκυραϊκού Πάσχα εκτυλίσσεται στα Δανίλια. Η Grecotel έχει δημιουργήσει ένα παραδοσιακό Κερκυραϊκό χωριό, με σεβασμό στην ιστορία και στην αρχιτεκτονική του νησιού έχοντας διατηρήσει την πλατεία, το ελαιοτριβείο, το καφενείο και τα γραφικά σοκάκια. Οι φιλοξενούμενοι του Corfu Imperial και του Eva Palace έχουν την αποκλειστική δυνατότητα να ζήσουν μια μαγική Ανάσταση κι ένα αξέχαστο γλέντι για την Κυριακή του Πάσχα στα Δανίλια, με μουσική, χορούς και άφθονες απολαύσεις. Όπως μόνο στην Κέρκυρα.

Αυθεντικό Μαγιάτικο Πάσχα με τη φιλοξενία της Grecotel-1

Στην Κυλλήνη, το αριστοκρατικό Mandola Rosa στέκει αγέρωχο πάνω από μια μεγάλη χρυσαφένια παραλία 2 χλμ. Σε ένα τόπο παραδεισένιο, υπέροχες σουίτες και ονειρικές βίλλες πάνω στη θάλασσα, που συγκαταλέγονται στις πιο περιζήτητες στον κόσμο, σας περιμένουν για μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών. Το Πάσχα γιορτάζεται με απόλυτη ελευθερία στη φύση, εξαιρετικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους και ατελείωτο fun στο φανταστικό Aqua Park. Το Mandola Rosa σας υποδέχεται με ένα πλούσιο Πασχαλινό πρόγραμμα με εμπνευσμένα μενού, συναρπαστικές εμπειρίες, αυθεντικότητα και γενναιοδωρία.

Αυθεντικό Μαγιάτικο Πάσχα με τη φιλοξενία της Grecotel-2

Στο Σούνιο, το Cape Sounio σας καλωσορίζει στη νέα του εποχή. Το ανακαινισμένο Resort – Retreat με την καθηλωτική θέα στο Ναό του Ποσειδώνα, γιορτάζει το Πάσχα με μοναδική ενέργεια, πολυτέλεια και απόλαυση. Μυθικός τόπος ξεκούρασης, ανάμεσα στο πευκοδάσος, με δύο ακρογιαλιές στην απαρχή του Αιγαίου. Η γαστρονομία του εξαιρετική, με αφθονία Πασχαλινών γεύσεων, παραδοσιακό ψήσιμο και το πιο όμορφο τραπέζι της Λαμπρής με μουσική και το έθιμο ‘’Φιλί της Αγάπης’’ με τσούγκρισμα και φιλέματα. Περιποίηση και χαλάρωση με νέες θεραπείες στο Elixir Spa και διασκεδαστικές δραστηριότητες που θα συνεπάρουν τα παιδιά.

Αυθεντικό Μαγιάτικο Πάσχα με τη φιλοξενία της Grecotel-3

Το Πάσχα στην Κρήτη, είναι ο θρίαμβος της άνοιξης. Όλα λάμπουν, μοσχοβολούν και γιορτάζουν. Η φύση, οι άνθρωποι, οι εκκλησίες. Οι παραδόσεις του τόπου ασύγκριτες, οι μαγειρικές άφταστες. Στολισμοί και μελωδίες, κεράσματα και γλέντια. Επιλέξτε για τη διαμονή σας στο Ρέθυμνο, το σύμβολο της Κρητικής φιλοξενίας Creta Palace, το boutique Plaza Beach House, τον οικογενειακό παράδεισο του Club Marine Palace & Aqua Park στον Πάνορμο Ρεθύμνου, ή το μαγευτικό Amirandes στο Ηράκλειο.

Για το φετινό Πάσχα, η Grecotel έχει φροντίσει τα πάντα για τα παιδιά έως 12 ετών, να είναι δωρεάν. Η διαμονή, η διατροφή και η ψυχαγωγία τους με Πασχαλινές δραστηριότητες, δημιουργική απασχόληση, αθλήματα, μουσική και ατελείωτο παιχνίδι στην Grecoland μαζί με κεράσματα κι εκπλήξεις, συμπεριλαμβάνονται στα ειδικά Πασχαλινά πακέτα.

Δείτε αναλυτικά τις τιμές, τα πακέτα και τα πασχαλινά προγράμματα και κάντε εύκολα την κράτηση σας online στο grecotel.com/easter

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή