Εκδήλωση Breitling – OROeORA Printezis: Προβολή Συλλογής Navitimer 2024

Εκδήλωση Breitling – OROeORA Printezis: Προβολή Συλλογής Navitimer 2024

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι δύο κορυφαίοι στις κατηγορίες τους, ο διακεκριμένος οίκος ωρολογοποιίας BREITLING και το γνωστό κατάστημα OROeORA PRINTEZIS, συναντήθηκαν στον Πειραιά την 19η Απριλίου 2024 για ένα μοναδικό event. Η εκδήλωση επικεντρώθηκε στην προβολή των νέων μοντέλων της δημοφιλούς συλλογής Navitimer.

Στον πανέμορφο χώρο του OROeORA PRINTEZIS, πολλοί φίλοι και γνωστοί της ωρολογοποιίας, καθώς και προσωπικότητες από το χώρο του αθλητισμού και της δημοσιογραφίας, συγκεντρώθηκαν για να ανακαλύψουν τις τελευταίες τάσεις στον χώρο της υψηλής ωρολογοποιίας. Με ενθουσιασμό και περιέργεια, οι παρευρισκόμενοι εξερεύνησαν τις νέες δημιουργίες της BREITLING, ενώ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με ειδικούς του χώρου.

Η συνάντηση της BREITLING και του OROeORA PRINTEZIS αποτέλεσε μια ακόμα επιτυχημένη συνεργασία, που διαμόρφωσε έναν αξέχαστο χώρο εμπειριών για τους λάτρεις της ωρολογοποιίας.

Εκδήλωση Breitling – OROeORA Printezis: Προβολή Συλλογής Navitimer 2024-1
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT