AbbVie: Σεβασμός και Επικοινωνία!

AbbVie: Σεβασμός και Επικοινωνία!

3' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H AbbVie είναι μια παγκόσμια βιοφαρμακευτική εταιρεία, προσανατολισμένη στην Έρευνα & Ανάπτυξη. Δέσμευση της εταιρείας αποτελεί η ανάπτυξη καινοτόμων, προηγμένων θεραπειών για μερικά από τα πιο σύνθετα και σοβαρά νοσήματα παγκοσμίως, όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα, η ψωρίαση, η νόσος του Crohn, η ελκώδης κολίτιδα, η νόσος του Πάρκινσον, η ηπατίτιδα C, η χρόνια λεμφοκυτταρική λευχαιμία, η οξεία μυελογενής λευχαιμία, το γλαύκωμα κ.ά. H AbbVie δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 175 χώρες και απασχολεί περισσότερους από 47.000 εργαζομένους. Στην Ελλάδα διατηρεί από την ίδρυσή της το 2013 διεθνή κόμβο κλινικής έρευνας για 14 χώρες σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, στον οποίο απασχολούνται πάνω από 40 επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων. Το γεγονός αυτό δίνει στην εταιρεία τη δυνατότητα να πραγματοποιεί πάνω από 45 κλινικές μελέτες στη χώρα μας.

AbbVie: Σεβασμός και Επικοινωνία!-1Ενέργειες που ξεχωρίζουν

• Η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εσωτερική επικοινωνία, καθώς  τόσο ο General Manager όσο και ο HR Director της Εταιρείας πραγματοποιούν 1:1 συναντήσεις με όλους τόσο σε χαλαρούς χώρους μέσα στην εταιρεία (όπως ο κήπος Zen) όσο και διαδικτυακά και τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά, καθώς αφενός η Διοίκηση έχει τη δυνατότητα να ακούσει εποικοδομητικά σχόλια και προτάσεις και αφετέρου ο εργαζόμενος να νιώσει ότι υπάρχει προσωπικό ενδιαφέρον για εκείνον και ότι η γνώμη του ακούγεται. 

• Η AbbVie Ελλάδος ενστερνίζεται τις αρχές της διαφορετικότητας και της συμπερίληψης που αποτελούν μία από τις πέντε αρχές που διέπουν την ΑbbVie σε παγκόσμιο επίπεδο. Η εταιρεία δεν αποδέχεται καμία διάκριση μεταξύ των εργαζομένων. Γι’ αυτόν τον λόγο το 2019 δημιουργήθηκε μια ομάδα εργασίας που εξετάζει σε βάθος θέματα ισότητας, διαφορετικότητας και συμπερίληψης με σκοπό την υπεράσπισή τους. Ένα από τα έργα της συγκεκριμένης ομάδας  στο πλαίσιο της εσωτερικής επικοινωνίας και της ενδυνάμωσης του σεβασμού είναι η δημιουργία ενός video που αναδεικνύει καταστάσεις/στιγμές που οι εργαζόμενοι μπορεί να αισθάνονται άβολα γιατί πιστεύουν ότι ο πραγματικός εαυτός τους δεν είναι αποδεκτός. 

• Στην AbbVie η Διοίκηση είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα  που αφορούν την ψυχική υγεία των εργαζομένων. Γι’ αυτόν τον λόγο διοργανώνονται εργαστήρια διαχείρισης στρες και διαδραστικά εργαστήρια για τη διαχείριση του φόβου κατά τη διάρκεια της πανδημίας, με καταξιωμένους πιστοποιημένους ψυχολόγους. 

Κάποιες από τις παροχές της

• Η εταιρεία προσφέρει πολυάριθμες παροχές στους εργαζομένους της. Μεταξύ αυτών ιδιωτική ασφάλιση και συνταξιοδοτικό πρόγραμμα σε όλους διατακτικές σίτισης (4 € για κάθε εργάσιμη μέρα), δωροεπιταγή αξίας 70 € για κάθε παιδί εργαζομένου, έναν μηνιαίο μισθό ως επίδομα γάμου, επίδομα γέννησης για κάθε παιδί που αποκτά ο εργαζόμενος κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του ζωής στην εταιρεία, κάλυψη εξόδων παιδικού σταθμού ή νηπιαγωγείου 1.000 € ετησίως, ανατομικές καρέκλες γραφείων, ειδικός χώρος θηλασμού για τις νέες μητέρες. Η εταιρεία παρέχει επίσης υπηρεσίες εξειδικευμένου μασάζ στον χώρο εργασίας, συνεδρίες με ασκήσεις χαλάρωσης, συνεδρίες γιόγκα και διατροφικές συμβουλές από ειδικό συνεργάτη.


Κάνουμε το άλμα προς τα εμπρός

AbbVie: Σεβασμός και Επικοινωνία!-2Επιμονή, ενότητα, διορατικότητα, προσαρμοστικότητα. Πολλά άλλαξαν στον χρόνο της πανδημίας, προσωπικά και επαγγελματικά, όμως στην AbbVie ό,τι κι αν συμβεί, δεν το βάζουμε κάτω. Ενστερνιστήκαμε αυτές τις πολύτιμες αρετές που μας συνοδεύουν καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας. Κατανοήσαμε ότι ήταν η στιγμή της εξέλιξης.

Υπερβήκαμε στερεότυπα. Επαναπροσδιορίσαμε τον τρόπο που εργαζόμαστε και οπλιστήκαμε με δύναμη για να κάνουμε το άλμα προς τα εμπρός. Και επιβραβευτήκαμε για την τόλμη και την ορμή μας, με μία ακόμα σημαντική διάκριση. Για έβδομη συνεχή χρονιά είμαστε ανάμεσα στις 10 καλύτερες εταιρείες στον διαγωνισμό Best Workplaces 2021, κατακτώντας την έβδομη θέση.

Χρησιμοποιήσαμε όλα τα καινοτόμα ψηφιακά εργαλεία και γεφυρώσαμε τη φυσική απόσταση δημιουργώντας ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης. Πραγματοποιήσαμε όλες τις απαραίτητες προσαρμογές για να αισθάνονται ασφαλείς όσοι εργαζόμενοι δούλευαν στο γραφείο. Διευκολύναμε την προσβασιμότητα στους εργαζομένους από το σπίτι, ώστε να αισθάνονται μέρος της ομάδας.

Στην AbbVie ανακαλύπτουμε διαρκώς τρόπους για να εργαζόμαστε σε ένα περιβάλλον που διατηρεί τη συνέπεια και την ηρεμία, ενώ εξελίσσεται. Είμαστε μία ομάδα ανθρώπων που αγαπαά την προσωπική ανάπτυξη, την καινοτόμο σκέψη, τη θετική συμβολή και την ακεραιότητα. Διατηρούμε υψηλά εργασιακά πρότυπα και ενθαρρύνουμε την εκπαίδευση, τις προοπτικές σταδιοδρομίας, τον εθελοντισμό και την ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής. 

Η AbbVie επιδεικνύει αντοχή και ανθεκτικότητα χάρη στην ομάδα, για την οποία είμαστε περήφανοι. Χάρη στην οποία ωριμάζουμε και ανακαλύπτουμε νέες επαγγελματικές και προσωπικές μας πτυχές. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή