AbbVie Φαρμακευτική: Εργαζόμενοι με κοινό στόχο

AbbVie Φαρμακευτική: Εργαζόμενοι με κοινό στόχο

3' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H AbbVie είναι μια παγκόσμια βιοφαρμακευτική εταιρεία, που με βάση την έρευνα εστιάζει στην ανάπτυξη προηγμένων θεραπειών για μερικές από τις πιο περίπλοκες και σοβαρές παθήσεις, όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα, η ψωρίαση, η νόσος του Crohn, η ελκώδης κολίτιδα, η νόσος του Πάρκινσον, ο HIV, ο αναπνευστικός συγκυτιακός ιός, η χρόνια νεφρική νόσος, η ηπατίτιδα C κ.λπ. Στην Ελλάδα, σε ένα εργασιακό περιβάλλον που έχει επανειλημμένως βραβευτεί, απασχολεί πάνω από 110 άτομα, που όλοι μοιράζονται έναν κοινό στόχο: να κάνουν ουσιαστική διαφορά στη ζωή των ασθενών.

Ενέργειες που ξεχωρίζουν:

• Η AbbVie οργανώνει πρόγραμμα internship σε συνεργασία με ακαδημαϊκά ιδρύματα, προκειμένου να απασχολήσει φοιτητές κατά την περίοδο της πρακτικής τους άσκησης και να τους δώσει τη δυνατότητα γνωριμίας με την εταιρεία και την κουλτούρα της.

• Ο Γενικός Διευθυντής και ο Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού πραγματοποιούν συστηματικά προσωπικές συναντήσεις με όλους τους συναδέλφους, στις οποίες η κουβέντα γίνεται σε φιλικό και προσωπικό τόνο. Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται σε «χαλαρούς» χώρους μέσα στην εταιρεία, όπως είναι ο κήπος Zen.

• Η εταιρεία διεξάγει συχνά μικρές έρευνες, όπου ζητείται από τους εργαζομένους να πουν τη γνώμη τους, πριν ληφθεί μια απόφαση, σε καθημερινά ζητήματα της εργασιακής τους ζωής (π.χ. έρευνα της ομάδας Well-Being για τις δραστηριότητες που θα μπορούσαν να μπουν σε εφαρμογή ώστε να προάγουν το ευ ζην ή της ομάδας διατροφής για τις ανάγκες του catering, έρευνα για την Ασφάλεια και την Υγιεινή κ.λπ.

• Οι εγκαταστάσεις της AbbVie διαθέτουν playroom με επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι, αίθριο που διαμορφώθηκε ως κήπος Zen, με συντριβάνι, φυτά εσωτερικού χώρου, καναπέδες και κούνιες, αλλά και ειδικό χώρο θηλασμού εντός του ιατρείου της εταιρείας με ψυγείο για τη διατήρηση του γάλακτος προς διευκόλυνση των εργαζομένων οι οποίες θηλάζουν.

Κάποιες από τις παροχές της:

• Πακέτο κινητής τηλεφωνίας με δωρεάν χρόνο ομιλίας και χρήση data και ίδια συσκευή Apple i-phone σε όλους, e-pass Αττικής Οδού και χώρο parking, επιταγή αξίας 1.000 € για την κάλυψη μέρους των διδάκτρων των παιδιών εργαζομένων για παιδικό σταθμό και νηπιαγωγείο, έναν μηνιαίο μισθό επίδομα γάμου και 250 ευρώ για επίδομα γέννησης,  χριστουγεννιάτικη δωροεπιταγή αξίας 70 € για κάθε παιδί των εργαζομένων, διατακτικές σίτισης (Ticket Restaurants) σε κάθε εργαζόμενο ύψους 4 ευρώ για κάθε εργάσιμη μέρα και άλλα πολλα.

• Προγράμματα εκμάθησης ξένων γλωσσών.

• Η εταιρεία επιδοτεί στους εργαζομένους κάθε μήνα ένα μέρος των ασφαλιστικών τους εισφορών (5%), ενώ στις μισθοδοσίες του Δώρου Πάσχα, του Επιδόματος Αδείας και του Δώρου Χριστουγέννων η επιδότηση αφορά το σύνολο των ασφαλιστικών τους εισφορών.

• Μετοχικό πρόγραμμα AbbVie, όπου όλοι οι εργαζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν τη μετοχή με έκπτωση στη χαμηλότερη τιμή κλεισίματος κατά την πρώτη ή την τελευταία ημέρα του κύκλου.


Οι άνθρωποί μας, η δύναμή μας

AbbVie Φαρμακευτική: Εργαζόμενοι με κοινό στόχο-1

H AbbVie είναι ένας ζωντανός οργανισμός, ο οποίος εξελίσσεται, μετασχηματίζεται και προσαρμόζεται σε ένα μεταβαλλόμενο περιβάλλον, με επίκεντρο τον άνθρωπο. Ο άνθρωπος εμπνέει και κινητοποιεί την κουλτούρα και τις δράσεις μας που αποβλέπουν στην προσφορά καινοτόμων θεραπευτικών λύσεων για τις ανεκπλήρωτες ανάγκες των ασθενών και στη βελτίωση της επαγγελματικής και προσωπικής ζωής των εργαζομένων και των συνεργατών μας. Παράλληλα, η ενασχόλησή μας με τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες έχει στόχο να επηρεάζουμε θετικά τη ζωή τους.

Για τους εργαζομένους και συνεργάτες μας αναπτύσουμε ένα εργασιακό περιβάλλον όπου κυριαρχούν συνθήκες αλληλοσεβασμού και αμοιβαίας εμπιστοσύνης, με την πεποίθηση ότι αποτελούν αξίες προόδου, δημιουργικότητας και ικανοποίησης. Με αυτές τις αξίες χτίζουμε υψηλά εργασιακά πρότυπα μέσω συνεχούς επιμόρφωσης, προοπτικών σταδιοδρομίας, παροχών για καλύτερη υγεία. Η ευεξία και η ευζωία ενσωματώνονται στην καθημερινότητά μας, καθώς συμβάλλουν στην ισορροπία προσωπικής και επαγγελματικής ζωής που αποτελεί μονόδρομο, ώστε οι συνεργάτες μας να αγγίξουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Όλοι μαζί συνεχίζουμε δυναμικά ώστε να γινόμαστε καλύτεροι και να είμαστε χρήσιμοι στην κοινωνία και στους ανθρώπους.

AbbVie Φαρμακευτική: Εργαζόμενοι με κοινό στόχο-2

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή