Sleed: Μαζί κερδίζουμε

3' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάποια σχόλια εργαζομένων

  • Λειτουργούμε σαν οικογένεια. Έχουμε κοινό στόχο, χωρίς ανταγωνισμό μεταξύ μας και εξελισσόμαστε ο ένας με τη βοήθεια του άλλου. Δουλεύουμε παρέα, τρώμε παρέα, διασκεδάζουμε παρέα. Το πιο σημαντικό είναι ότι συζητάμε ανοιχτά για το πως αισθανόμαστε, για το τι μας ευχαριστεί, τι μας κουράζει, τι θέλουμε να αλλάξει και στην πορεία ορίζουμε διαδικασίες ώστε να βελτιωθεί η εκάστοτε κατάσταση.
  • Μαζευόμαστε όλοι μαζί για να δούμε ταινία, για barbecue, για να χαλαρώσουμε και να πούμε τα νέα μας, για να γιορτάσουμε τα γενέθλια κάποιου ή χωρίς κανέναν ιδιαίτερο λόγο απλά γιατί έχει τη μεγαλύτερο πανσέληνο του χρόνου και έχουμε καταπληκτική ταράτσα θα κάτσουμε να τη δούμε και να πιούμε ένα ποτό.
  • Κέρδισα 1 ώρα δωρεάν μασάζ στον πρώτο μήνα της δουλειάς μου. Πηγαίνουμε εκδρομές 1 φορά τον χρόνο, έρχονται στον χώρο μασερ για 15λεπτο μασάζ, κάθε φορά που κάποιος έχει γενέθλια μαζευόμαστε όλοι έστω και 5 λεπτά να ευχηθούμε και να περάσουμε όμορφα, μετά το φαί παίζουμε σχεδόν όλοι ping pong. Όταν η διοίκηση βλέπει ότι πιεζόμαστε και έχουμε πολύ άγχος, μας μιλάνε προσωπικά για να βρούμε μια λύση, η διοίκηση είναι πάρα πολύ φιλική – μας αντιμετωπίζουν σαν "η παρέα τους", στις συναντήσεις μας περνάμε όλοι πολύ ωραία, οι μικρές ηλικίες είναι αυτές που μας ξεχωρίζουν καθώς είμαστε όλοι νέα άτομα με όρεξη να εργαστούμε.
  • H πολύ ωραία αντιμετώπιση των ανθρώπων από την διοίκηση αφού είναι πάντα δίπλα στις ανάγκες μας
  • Όλες οι ενέργειες της εταιρίας έχουν στο κέντρο τους, τους ανθρώπους, τον τρόπο που αυτοί θα είναι καλά συνολικά στη ζωή τους και τον τρόπο που αναπτύσσονται! Υπάρχει ευελιξία στο ωράριο εργασίας βάση των αναγκών του κάθε εργαζομένου διοργανώνονται πολύ συχνά εκδηλώσεις ώστε να υπάρχει πραγματική ανθρώπινη αλληλεπίδραση μεταξύ των εργαζομένων.

Η Sleed είναι ένα E-Business & Digital Marketing Agency που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα το 2009. Όλοι οι εργαζόμενοί της είναι κάτω από 35 ετών. Οι υπηρεσίες της καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών, όπως Google AdWords, Digital Media Buying, SEO, E-Mail Marketing, Social Media Management, αλλά και υπηρεσίες ανάπτυξης εφαρμογών Web.

Κάποιες από τις παροχές της:

Η εταιρεία κάθε χρόνο μοιράζει στο προσωπικό της ένα σημαντικό ποσοστό της κερδοφορίας της (20%-25%). Αυτό το ποσοστό κατανέμεται στις 5 επιμέρους ομάδες εργαζομένων της εταιρείας με βάση τη συνεισφορά τους στην κερδοφορία, με ελάχιστο ποσοστό το 10% του bonus σε μια ομάδα. Την κατανομή του bonus εσωτερικά στις ομάδες αποφασίζουν οι team leaders, οι οποίοι κατανέμουν χρηματικά bonus σύμφωνα με την επίδοση κάθε μέλους της ομάδας, ενώ το bonus των team leaders δίδεται απευθείας από τη διοίκηση και κυμαίνεται από 0,75 μέχρι 1,5 μισθό.

Στον χώρο του γραφείου γίνονται μαθήματα yoga δύο φορές την εβδομάδα, ενώ σε συνεργασία με εξειδικευμένη εταιρεία, παρέχονται και 15 λεπτά θεραπευτικών συνεδριών μασάζ και συμβουλές για καλύτερη διατροφή.

Δράσεις και ενέργειες που ξεχωρίζουν:

Οι εταιρικές επιτυχίες γιορτάζονται είτε με βραδινά πάρτι στην ταράτσα των γραφείων, η οποία διαμορφώνεται κατάλληλα για την περίσταση, είτε διοργανώνοντας barbeque στη βεράντα της εταιρείας, είτε με τη συγκέντρωση όλων μαζί για φαγητό, παιχνίδι πινγκ-πονγκ, κουβέντα και γιορτή. Ας μην ξεχνάμε ότι το χαρακτηριστικό της εταιρείας είναι η νεαρή ηλικία των εργαζομένων της. Ενέργειες όπως έξοδοι για bowling, escape rooms, βόλτες στα χιόνια, ποδοσφαιρική ομάδα αλλά και δημιουργία βίντεο με mannequin challenge είναι στην ημερήσια διάταξη. Οι δύο ιδρυτές της εταιρείας οργανώνουν κάθε δύο μήνες μια ομιλία, στην οποία συμμετέχει όλη η εταιρεία και παρουσιάζονται οι επιτυχίες της, ή  συναντήσεις συγκεκριμένων ομάδων ή/και εργαζομένων όπου συζητούνται τα επόμενα βήματα. Πραγματοποιούνται επίσης τακτικές συγκεντρώσεις και θεματικά events, σε χώρους εντός ή εκτός της εταιρείας, με διάφορες αφορμές (εορτασμοί, καλωσόρισμα νέων μελών στην ομάδα, κ.λπ.).

Σεμινάρια έμπνευσης:

Σημαντικό ρόλο στην έμπνευση των ανθρώπων παίζει και το μότο της εταιρείας «Together We Win». Μία φορά κάθε δύο μήνες, καλούνται εξωτερικοί ομιλητές ή διοργανώνονται δραστηριότητες εντός ή/και εκτός εταιρείας, που σκοπό έχουν να εμπνεύσουν τους ανθρώπους και να τους βοηθήσουν να μάθουν κάτι νέο. Παραδείγματα τέτοιων δραστηριοτήτων είναι ομιλίες σχετικά με το work-life balance και τη διαχείριση χρόνου, όπως επίσης και η διοργάνωση ενός σεμιναρίου αυτοσχεδιασμού, στη διάρκεια του οποίου έγιναν ασκήσεις σχετικές με την επικοινωνία, το κύρος και τη φαντασία.

Εταιρία

SLEED

Κατάταξη στη λίστα

4 (20-49 εργαζόμενοι)

Αριθμός αστεριών

Αξιοπιστία

8

Σεβασμός

8

Δικαιοσύνη

8

Περηφάνια

8

Συντροφικότητα

9

Με τι ασχολείται η συγκεκριμένη επιχείρηση;

Ε-Βusiness & Digital Marketing Agency

Συνολικός αριθμός εργαζομένων (πλήρους και μερικής απασχόλησης)

35

Τζίρος

Ποσοστό αποχωρήσεων προσωπικού

18,6%

Αναλογία ανδρών – γυναικών (πλήρους απασχόλησης)

19/16

Συνολικός αριθμός ωρών ανά έτος αφιερωμένων στην εκπαίδευση κάθε εργαζόμενου

80

Ποσοστό γυναικών σε διευθυντικές θέσεις

20%

Παροχή Ιδιωτικής Ιατροφαρμακευτικής ασφάλισης για όλους τους εργαζόμενους

Παροχή Ιδιωτικού Συνταξιοδοτικού Προγράμματος για όλους τους εργαζόμενους

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή