Δημήτρης Γερογιάννης: Στην AEGEAN προχωράμε μπροστά, με τον επιβάτη και τους ανθρώπους μας στο επίκεντρο
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
δημήτρης-γερογιάννης-στην-aegean-προχωράμ-561662152

Δημήτρης Γερογιάννης: Στην AEGEAN προχωράμε μπροστά, με τον επιβάτη και τους ανθρώπους μας στο επίκεντρο

Το 2021 αποτέλεσε μία ακόμη απαιτητική χρονιά προκλήσεων και αβεβαιότητας, που όμως καταφέραμε να προσπελάσουμε με επιτυχία, αποδεικνύοντας την ανθεκτικότητα και την ικανότητά μας να προσαρμοζόμαστε ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Επιβεβαιώνοντας τα ισχυρά μας θεμέλια, αλλά κυρίως τη σταθερή και πάντα πολύτιμη εμπιστοσύνη των επιβατών μας.

Παρά τις αντιξοότητες και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις και περιορισμούς λόγω της πανδημίας, συνεχίσαμε να παρέχουμε μια ταξιδιωτική εμπειρία υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες που μας προσφέρει ο στόλος των νέων αεροσκαφών μας. Στηριζόμενοι στη γνώση και στις δεξιότητες των ανθρώπων μας και σε συνδυασμό με τις δυνατότητες που παρέχει η τεχνολογία, αναπτύξαμε καινοτόμες εφαρμογές που αναβαθμίζουν συνολικά την ταξιδιωτική εμπειρία και ανταποκρίνονται στις νέες ανάγκες αλλά και στις επιθυμίες των επιβατών μας, ανοίγοντας τον δρόμο για τη νέα εποχή της Aegean. Έτσι, την τελευταία περίοδο, μαζί με την ανανέωση της εταιρικής μας εικόνας, έχουν ήδη ξεκινήσει να παρουσιάζονται οι υπηρεσίες που σχεδιάσαμε την προηγούμενη περίοδο προσφέροντας νέες δυνατότητες στους επιβάτες μας. Παραμένουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας να αναβαθμίζουμε διαρκώς την εμπειρία κάθε ταξιδιώτη που επιλέγει την Aegean αλλά και την Ελλάδα.

Έτσι επιτύχαμε να παραμείνουμε ψηλά στην προτίμηση των επιβατών μας, με τις πολλές και σημαντικές διακρίσεις για τις οποίες ξεχώρισε η Aegean και στα φετινά 2021 Skytrax World Airline Awards – σημαντική αναγνώριση, που μας γεμίζει υπερηφάνεια.

Παρ’ όλες τις αβεβαιότητες που εξακολουθούν να υφίστανται σε όλα τα επίπεδα και λόγω των νέων μεταλλάξεων, συνεχίζουμε να υλοποιούμε τον επενδυτικό σχεδιασμό που είχαμε οραματιστεί, στηρίζοντας όχι μόνο την επόμενη μέρα της εταιρείας μας, αλλά και τη δυναμική ανάκτηση της εμπιστοσύνης του επισκέπτη στο ταξίδι και κατ’ επέκταση στη χώρα μας.

Μόνο μεταξύ 2022 και 2023 θα παραλάβουμε άλλα 22 νέα αεροσκάφη –από τα συνολικά 46– της οικογένειας neo της Airbus, τα οποία θα προστεθούν στα ήδη εννέα που έχουν ενταχθεί στον στόλο μας. Μια κίνηση που, εκτός από ενίσχυση της δυναμικότητας και της εξωστρέφειας της εταιρείας μας, αποτελεί και την ουσιαστική τοποθέτησή μας για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματός μας. 

Ο στόλος μας είναι το βασικότερο όχημα που θα μας οδηγήσει σε ένα περιβαλλοντικά φιλικό και πιο «πράσινο» αύριο. Είμαστε προσηλωμένοι στην αναζήτηση πρακτικών λύσεων και εφαρμόσιμων τρόπων που θα μας επιτρέψουν να επιτύχουμε τους στόχους και τις δεσμεύσεις μας για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. 

Η πραγματοποίηση της πρώτης δοκιμαστικής πτήσης με βιώσιμα αεροπορικά καύσιμα (SAF) στην Ελλάδα, κατά την παραλαβή του τέταρτου Airbus A321neo της Aegean, στα μέσα του καλοκαιριού συμβολίζει αυτή μας τη δέσμευση.

Το μεγάλο μας στοίχημα είναι η εξέλιξη και η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς μας σε όλα τα επίπεδα. Με βελτιωμένες και τεχνολογικά προηγμένες υπηρεσίες, αναβαθμισμένη ταξιδιωτική εμπειρία, περισσότερη καινοτομία και «πράσινες» μεταφορές, προχωράμε μπροστά, πάντα με τον επιβάτη και τους ανθρώπους μας στο επίκεντρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή