Η NOVAL PROPERTY επενδύει με όραμα για τη βιώσιμη ανάπτυξη των πόλεων μας
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
η-noval-property-επενδύει-με-όραμα-για-τη-βιώσιμη-α-561664072

Η NOVAL PROPERTY επενδύει με όραμα για τη βιώσιμη ανάπτυξη των πόλεων μας

Η Noval Property, θυγατρική της Viohalco, εάν και νέα νομική οντότητα, έχει ήδη κατακτήσει την 2η θέση στη λίστα με τις μεγαλύτερες Ανώνυμες Εταιρείες Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία (ΑΕΕΑΠ) στην Ελλάδα. Η δυναμική της Noval Property διαφαίνεται ήδη μέσα από το χαρτοφυλάκιό της, ένα χαρτοφυλάκιο που απαρτίζεται από 43 ακίνητα υψηλής εμπορευσιμότητας σε ολόκληρη τη χώρα. 

Το εντυπωσιακό πράσινο κτήριο γραφείων The Orbit στην Κηφισίας, το πράσινο κτήριο γραφείων Butterfly στο Χαλάνδρι, το εμπορικό κέντρο River West στη Λεωφόρο Κηφισού, το ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens, αλλά και το εμπορικό πάρκο Mare West στην Κόρινθο αποτελούν μέρος του χαρτοφυλακίου της, ενώ  διακρίνονται τόσο για το μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμά τους, όσο και την υψηλή τους αισθητική και τις «έξυπνες» τεχνολογίες που ενσωματώνουν. Πρόκειται για κτήρια που αναδιαμορφώνουν την όψη της πόλης και αναβαθμίζουν την αξία της, ενώ η υψηλή εμπορευσιμότητα και η διαφοροποίηση τους, θωρακίζει τη Noval Property έναντι των διακυμάνσεων της αγοράς.

Η φιλοσοφία της Noval Property είναι εμφανής παντού μέσα στο χαρτοφυλάκιό της, αφού συνδυάζει την περιβαλλοντική με την κοινωνική βιωσιμότητα, λειτουργώντας ως κοιτίδα αστικής ανάπλασης και πράσινης ανάπτυξης στην Ελλάδα. Ανάπτυξη που με το πέρασμα του χρόνου λειτουργεί καταλυτικά στην ποιότητα ζωής των ανθρώπων ενώ, παράλληλα, συμβάλλει στην οικονομική αναγέννηση της χώρας. Όλα τα παραπάνω προσδίδουν αξία στην εταιρεία και στους συμμετόχους της. 

Βασισμένη στην ισχυρή κεφαλαιακή της διάρθρωση, συνεπικουρούμενη από την άντληση 120 εκατομμυρίων ευρώ στη συνέχεια της πετυχημένης έκδοσης πράσινου Κοινού Ομολογιακού Δανείου που εισήχθη προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών τον Δεκέμβριο 2021, η Noval Property έχει σχεδιάσει και υλοποιεί ένα στρατηγικό και επενδυτικό πλάνο ανάπτυξης, με ελκυστικές προοπτικές που βασίζεται στην αποτελεσματική διαχείριση και περαιτέρω αξιοποίηση των ακινήτων της, στην ενίσχυση του χαρτοφυλακίου της με υψηλής ποιότητας νέα ακίνητα και στον σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων αξιοποίησης και ανάπλασης ακινήτων σε σύγχρονες και ενεργειακά αποδοτικές εγκαταστάσεις με διεθνείς προδιαγραφές βιωσιμότητας. 

Έτσι, καταφέρνει να γίνεται σημείο αναφοράς στον κλάδο ανάπτυξης και επένδυσης ακινήτων συμβάλλοντας σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον για όλους: περιβαλλοντικά, κοινωνικά, αλλά και οικονομικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή