Takeda Hellas: Δέκα χρόνια απόλυτης προσήλωσης στον άνθρωπο και στη δημιουργία καινοτομίας και προστιθέμενης αξίας που βελτιώνει τις ζωές των ασθενών
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
takeda-hellas-δέκα-χρόνια-απόλυτης-προσήλωσης-στ-561664375

Takeda Hellas: Δέκα χρόνια απόλυτης προσήλωσης στον άνθρωπο και στη δημιουργία καινοτομίας και προστιθέμενης αξίας που βελτιώνει τις ζωές των ασθενών

Του Γεώργιου – Φαίδωνα Καλομοίρη, Γενικού Διευθυντή Takeda Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας

Η Takeda, η μεγαλύτερη Ιαπωνική φαρμακευτική εταιρεία με παρουσία σε περισσότερες από 80 χώρες σε όλο τον κόσμο, συμπληρώνει μια δεκαετία επιτυχημένης πορείας στην Ελλάδα. Εν μέσω της κορύφωσης της δύσκολης συγκυρίας της οικονομικής κρίσης, η Takeda εισήλθε στην ελληνική αγορά φαρμάκου και έκτοτε ακολουθεί μια σταθερή αναπτυξιακή πορεία που χαρακτηρίζεται από την ουσιαστική καινοτομία που προάγει στις θεραπευτικές περιοχές της Ογκολογίας, της Αιματολογίας, της Γαστρεντερολογίας και των Σπάνιων Παθήσεων. Μετά την εξαγορά και ενσωμάτωση της Shire, η Takeda αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στην ανάπτυξη θεραπευτικών λύσεων για τις σπάνιες παθήσεις. H προσήλωση της εταιρείας στον τομέα αυτό είναι τόσο ισχυρή που επενδύει σε ετήσια βάση πάνω από 400 δισ. Γιεν., αποτελώντας το επισφράγισμα της εστίασης της Takeda στον άνθρωπο εδώ και 240 χρόνια. 

Όπως σε όλο τον κόσμο, έτσι και στην Ελλάδα, η Takeda είναι στρατηγικά τοποθετημένη ώστε να συμβάλλει καταλυτικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της αγοράς φαρμάκου και στην πρόσβαση των ασθενών σε καινοτόμες θεραπείες. Υλοποιώντας το όραμα και την αποστολή μας, βασιζόμαστε στη φιλοσοφία του “Takeda-ism”, που εδράζεται στις θεμελιώδεις αξίες της εντιμότητας, της δικαιοσύνης, της ειλικρίνειας και της επιμονής. Αυτή η φιλοσοφία είναι η αφετηρία για τη διαμόρφωση των τεσσάρων βασικών προτεραιοτήτων μας, που αφορούν πρώτον στην απόλυτη εστίαση στον ασθενή, δεύτερον στο χτίσιμο μακρόπνοων σχέσεων εμπιστοσύνης με την κοινωνία, τρίτον στη διαρκή ενίσχυση της φήμης μας μέσα από απτά αποτελέσματα και τέταρτον στη συνεχή ανάπτυξη που πηγάζει από την προσήλωση μας στις επενδύσεις σε R&D.

Σε αυτό το πλαίσιο, η δραστηριότητα της Takeda στην Ελλάδα είναι πολυεπίπεδη. Εκπαιδεύουμε το ανθρώπινο δυναμικό υγείας της χώρας, προωθούμε διεθνώς τους Έλληνες επιστήμονες, πρωτοπορούμε στην παραγωγή κλινικών ερευνών και συμβάλουμε στη διάχυση της τεχνογνωσίας με τη δυναμική συμμετοχή μας στον ΣΦΕΕ και στο Pharma Innovation Forum. Ταυτόχρονα, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των ασθενών μέσα από διαρκή διάλογο με τα συλλογικά όργανα και τους φορείς, αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης και διεκδικούμε θεσμικά την πρόσβαση των ασθενών σε καινοτόμες θεραπείες και φάρμακα που αλλάζουν τη ζωή τους προς το καλύτερο.

Οι άνθρωποι της Takeda Hellas εργάζονται καθημερινά με έναν διττό σκοπό: Την προσφορά καινοτόμων θεραπευτικών λύσεων και φαρμάκων για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Ελλήνων ασθενών και τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας για το σύστημα υγείας της χώρας. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT