10 χρόνια efood: Η ελληνική start-up που εξελίχθηκε σε συνώνυμο του delivery σε όλη την Ελλάδα
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
10-χρόνια-efood-η-ελληνική-start-up-που-εξελίχθηκε-σ-561664486

10 χρόνια efood: Η ελληνική start-up που εξελίχθηκε σε συνώνυμο του delivery σε όλη την Ελλάδα

Το efood είναι η εφαρμογή που έφερε τα περισσότερα εστιατόρια, τοπικά καταστήματα και supermarket στην παλάμη του χεριού σου. Μία τεχνολογία και υπηρεσία τόσο πολύπλοκη που χάρη στο efood, αποτελεί πλέον αυτονόητη καθημερινότητα, για χιλιάδες καταναλωτές. Από το 2011 μέχρι και σήμερα, το efood έχει καταφέρει να αποτελεί συνώνυμο του delivery στην Ελλάδα. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχεις ακούσει ή έχεις ο ίδιος πει στην παρέα «θα πάρουμε efood;». Αυτή η διαπίστωση είναι αρκετή για να κατανοήσουμε το success story της no1 υπηρεσίας delivery στην χώρα.

Μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια, το efood έχει καταφέρει να γίνει από μία άυλη ιδέα σε μία από τις πιο αγαπημένες και επιτυχημένες εφαρμογές. Η πλατφόρμα του efood συνεργάζεται σήμερα με 20.000 επιχειρήσεις της εστίασης αλλά και εμπορικά καταστήματα με διάφορα είδη προϊόντων, ενώ παράλληλα έχει επεκταθεί σε 100 περιοχές της Ελλάδας. Η ανάπτυξη και η εξέλιξή του αποδεικνύεται και από το γεγονός πως είναι μία εταιρεία που έκανε τα πρώτα της βήματα με προσωπικό μόλις δύο ανθρώπων, ενώ σήμερα φτάνει να μετρά στο 5.100 εργαζόμενους, αποτελώντας έναν από τους σημαντικότερους εργοδότες της Ελληνικής αγοράς, έχοντας λάβει δύο βραβεύσεις, ως Best Place to Work. Το ποσοστό αύξησης του προσωπικού του ανά έτος ξεπερνά το 40%, για να καλύψει την ανάγκη ζήτησης που υπάρχει στην αγορά.

Η ίδρυσή του το efood, έφερε από την αρχή την επανάσταση στην αγορά, δίνοντας μία υπηρεσία στο κοινό που έγινε καθημερινή ανάγκη και προσφέροντας ένα επιπλέον κανάλι πώλησης σε καταστήματα και μαγαζιά εστίασης, συστήνοντάς τους σε ένα ευρύτερο κοινό. Από την αρχή της πανδημίας, το efood αποτέλεσε σημαντική λύση τόσο για τα καταστήματα που επλήγησαν από την αναστολή λειτουργίας της αγοράς, όσο και για το ίδιο το κοινό που μπορούσε με ασφάλεια να αποκτήσει ότι επιθυμούσε, άμεσα, στην πόρτα του.

Mέσα σε 10 χρόνια λειτουργίας έχει προσδιορίσει την έννοια της επιχειρηματικής εξέλιξης, αποτελώντας έναν σημαντικό εργοδότη που συνεισφέρει στην ελληνική οικονομία άμεσα, έχοντας καταβάλει μόλις τα τελευταία τρία χρόνια περισσότερα από 60 εκατομμύρια ευρώ σε φόρους και έμμεσα με τη δημιουργία επιπρόσθετου κύκλου εργασιών σε χιλιάδες επιχειρήσεις, διευρύνοντας συνεχώς το κοινωνικό του αποτύπωμα, με την υλοποίηση προγραμμάτων κοινωνικής συνεισφοράς. 

Το efood βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις πλέον επιτυχημένες επιχειρήσεις της ελληνικής αγοράς, αποτελώντας πρότυπο για το ελληνικό επιχειρείν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT