ΑΒ Βασιλόπουλος: Η «επόμενη μέρα» οφείλει να μετατρέπει τις προκλήσεις σε ευκαιρίες
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
αβ-βασιλόπουλος-η-επόμενη-μέρα-οφεί-561665716

ΑΒ Βασιλόπουλος: Η «επόμενη μέρα» οφείλει να μετατρέπει τις προκλήσεις σε ευκαιρίες

Με πράξεις που κάνουν τη διαφορά. Για τον Άνθρωπο, την Αγορά και το Περιβάλλον.

Η χρονιά, που πέρασε, ήταν μία χρονιά προκλήσεων και ευκαιριών. Για την οικονομία μας, την κοινωνία μας, τον πλανήτη μας. 

Οι επιχειρήσεις αντιλήφθηκαν τη σημασία των ισχυρών αντανακλαστικών. Της προσαρμοστικότητας. Αλλά και του θετικού αποτυπώματος στην κοινωνία και το περιβάλλον. 

Γιατί, οι συνθήκες έχουν αλλάξει. 

Το ίδιο και οι άνθρωποι, ως πολίτες και ως καταναλωτές, που αποζητούν από τις επιχειρήσεις να είναι εκεί, ενεργά. Για όλα όσα απασχολούν την κοινωνία. Με λύσεις και πράξεις. Στην «επόμενη ημέρα», λοιπόν, αυτό είναι το ζητούμενο και συνάμα η μεγάλη πρόκληση. Πώς οι εταιρείες θα συνεισφέρουν σε ένα αύριο που θα εστιάζει στη βιώσιμη ανάπτυξη, την αειφορία, την κοινωνική συνοχή και φυσικά την προσέλκυση επενδύσεων

Όμως, πίσω από κάθε πρόκληση κρύβεται μία ευκαιρία, που ωθεί σε έναν μετασχηματισμό, δομικό και αξιακό. Για ένα βιώσιμο μέλλον, που αξιοποιεί, παράλληλα, τις δυνατότητες της τεχνολογίας. 

Σε αυτό το πλαίσιο, και ειδικότερα για το λιανεμπόριο, ο ψηφιακός μετασχηματισμός και η τεχνολογία δημιουργούν νέα κανάλια επικοινωνίας και διάδρασης με τους καταναλωτές. Νέα σημεία εξυπηρέτησης που «απογειώνουν» το αγοραστικό ταξίδι. Εργαλεία που χτίζουν σχέσεις εμπιστοσύνης με το καταναλωτικό κοινό, επικοινωνούν με νέους τρόπους, και αφουγκράζονται τις καταναλωτικές ανάγκες προσφέροντας προσωποποιημένες λύσεις. Και ήδη στην ΑΒ κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση και επενδύουμε περαιτέρω στις ψηφιακές μας υποδομές.

Παράλληλα, είμαστε σε «ανοιχτό» διάλογο. Με τους πελάτες μας, τους ανθρώπους μας, την κοινωνία. Γιατί νοιαζόμαστε έμπρακτα για όλα όσα έχουν αξία. Και είμαστε εκεί με πρωτοβουλίες και πράξεις φροντίδας. 

Πώς; Μέσα από τα σταθερά μας προγράμματα για την Κοινωνία αλλά και με άμεση ανταπόκριση στις έκτακτες ανάγκες. Με ένα ασφαλές, σύγχρονο και συμπεριληπτικό περιβάλλον εργασίας. Με επενδύσεις προς όφελος της οικονομίας μας και, φυσικά, με ένα σταθερό αναπτυξιακό πλάνο. Με τη στήριξή μας στους Έλληνες παραγωγούς και πρωτοποριακές πρακτικές σε όλα τα στάδια της εφοδιαστικής αλυσίδας. Με καινοτόμες συνεργασίες, όπως με τη ΔΕΗ, για τη φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων. Με τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα κατά 55% από το 2008 ανά τετραγωνικό πώλησης, την εφαρμογή συστήματος ενεργειακής εποπτείας σε καταστήματα, αποθήκες και κεντρικά γραφεία, και, την κατανάλωση «πράσινης» ενέργειας κατά 98%. Με τη δέσμευσή μας για μείωση του πλαστικού και της σπατάλης τροφίμων -και συγκεκριμένα του δικού μας αποτυπώματος σε όλα τα στάδια της εφοδιαστικής αλυσίδας- κατά 50% ως το 2025. Με το μοναδικό στην Ευρώπη, Σύστημα Ατομικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών, με 91 κέντρα ανακύκλωσης σε καταστήματα ΑΒ. Και με γνώμονα τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών, και τα ΕSG κριτήρια ως κομμάτι της επιχειρησιακής λειτουργίας. 

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, δεσμευόμαστε να λειτουργούμε προς όφελος της κοινωνίας, της αγοράς και του πλανήτη. Και πάντα με οδηγό τον σκοπό μας: να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε την διαφορά στις ζωές των ανθρώπων!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή