MSD: Με τη δύναμη επιστημών αιχμής σώζουμε και βελτιώνουμε τις ζωές των ανθρώπων

MSD: Με τη δύναμη επιστημών αιχμής σώζουμε και βελτιώνουμε τις ζωές των ανθρώπων

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για περισσότερο από έναν αιώνα βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή της έρευνας, ανακαλύπτοντας φάρμακα, εμβόλια και καινοτόμες λύσεις υγείας, που κάνουν τη διαφορά στη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων. Στις ΗΠΑ και τον Καναδά, είμαστε γνωστοί ως Merck & Co., Inc., Kenilworth, NJ, USA. Σε όλα τα υπόλοιπα σημεία δραστηριοποίησής μας, όπως η Ελλάδα, η επωνυμία μας είναι MSD. Μπορεί να έχουμε δύο ονόματα σε παγκόσμια κλίμακα, αλλά είμαστε μία εταιρεία με ένα κοινό όραμα: τη βελτίωση της ζωής σε όλο τον κόσμο.

Παράγουμε, συσκευάζουμε και διανέμουμε προϊόντα σε περισσότερες από 140 χώρες σε όλο τον κόσμο, ακολουθώντας τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας. Ως μια βιο-φαρμακευτική εταιρεία με ηγετική θέση παγκοσμίως και με επίκεντρο την έρευνα, επενδύουμε κάθε χρόνο ένα σημαντικό ποσό των εσόδων μας σε Έρευνα και Ανάπτυξη. Το 2021, τα έσοδά μας σε παγκόσμιο επίπεδο ήταν 48,7 δισ. δολάρια και το πρόγραμμα Έρευνας και Ανάπτυξης άγγιξε τα 12,2 δισ. δαπάνες.

Στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας βρίσκονται πολλά προγράμματα σε τελικό στάδιο κλινικής ανάπτυξης και πιο συγκεκριμένα:

• 83 προγράμματα κλινικών μελετών Φάσης ΙΙ
• 30 προγράμματα κλινικών μελετών Φάσης ΙΙΙ
• 3 προγράμματα στο τελικό στάδιο αξιολόγησης

Σήμερα, το 88% των προϊόντων μας έχει επενδυθεί για την αντιμετώπιση των είκοσι σημαντικότερων ασθενειών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στην Ελλάδα, η MSD τα τελευταία πέντε χρόνια διεξάγει περισσότερες από 30 κλινικές μελέτες. 

Το επίκεντρο των κλινικών μελετών είναι η ογκολογία, τα λοιμώδη νοσήματα, οι αναπνευστικές παθήσεις, τα καρδιαγγειακά, η ηπατίτιδα, η νεφρολογία και τα εμβόλια.
Υποστηρίζουμε την καινοτομία και, με άξονα την παροχή βέλτιστων υπηρεσιών προς τους Eπαγγελματίες Υγείας, αναπτύσσουμε ψηφιακές λύσεις που διευκολύνουν το επιστημονικό τους έργο προς όφελος των ασθενών.Για τους Επαγγελματίες Υγείας, η MSD Ελλάδος έχει δημιουργήσει ιστότοπους και εφαρμογές που παρέχουν επιστημονική ενημέρωση και χρήσιμα εργαλεία για την κλινική πρακτική, τα οποία προσφέρονται δωρεάν σε συνολικά 22.000 εγγεγραμμένους.

Ο ρόλος μας στον μετασχηματισμό του ΕΣΥ

Θέλουμε να συμβάλουμε στη βιωσιμότητα και στον ψηφιακό μετασχηματισμό του Ελληνικού Συστήματος Υγείας. Στοχεύουμε στην προώθηση της καινοτομίας και της παραγωγικότητας μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας και των δεδομένων. Πιστεύουμε στην ευκαιρία που έχει η χώρα μας να επενδύσει στην τεχνολογία, στη συλλογή και στην ανάλυση Real World Data / Real World Evidence και να δημιουργήσει αλυσίδα υπεραξίας, αξιοποιώντας σημαντικά ερευνητικά κεφάλαια και εξελισσόμενη τελικά σε Παγκόσμιο Κέντρο Αριστείας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT