NEW YORK COLLEGE: Σπουδάζεις στο εξωτερικό ΜΕΝΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

NEW YORK COLLEGE: Σπουδάζεις στο εξωτερικό ΜΕΝΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

3' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με κορυφαία ακαδημαϊκή αξιοπιστία και αναγνωρισμένα πτυχία από διακεκριμένα διεθνή πανεπιστήμια σε σύγχρονα campus στο κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης!

Σπούδασε σε διεθνούς κύρους Πανεπιστήμια της Αγγλίας, της Γαλλίας ή της Αμερικής και απόκτησε ένα ισχυρό πτυχίο ισοδύναμο με αυτά των Ελληνικών Πανεπιστημίων και παγκόσμια αναγνώριση για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία!

Ποιό θεωρείτε ότι είναι το μεγαλύτερο συγκριτικό πλεονέκτημα του New York College τη συγκεκριμένη ακαδημαϊκή χρονιά σε σχέση με άλλους εκπαιδευτικούς χώρους;

Η πολυετής συνεργασία του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College με παγκοσμίου κύρους πανεπιστήμια Αγγλίας, Γαλλίας και Αμερικής μας επιτρέπει να παρέχουμε υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, που επιβεβαιώνεται από πολλούς διεθνείς οργανισμούς πιστοποίησης και από τα ίδια τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια, που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους εδώ και 32 χρόνια. Η επιλογή του εκπαιδευτικού προσωπικού γίνεται με κριτήρια που δίνουν έμφαση τόσο στην ακαδημαϊκή κατάρτιση, όσο και στη διδακτική εμπειρία σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού. Ειδικά αυτή την ακαδημαική χρονιά, οι φοιτητές μας δεν έχασαν καθόλου μαθήματα και ακόμα και την περίοδο που έκλεισαν τα ακαδημαικά ιδρύματα λόγω του COVID-19, το NEW YORK COLLEGE ανταποκρίθηκε άμεσα στις προκλήσεις και πραγματοποίησε όλα τα μαθήματα του με live online interactive διδασκαλία. Τέλος, τα νέα προσφερόμενα προγράμματα σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο σπουδών που αφορούν σε νέες τεχνολογίες και trends της σημερινής εποχής, μας δίνουν μια ξεχωριστή δυναμική.

NEW YORK COLLEGE: Σπουδάζεις στο εξωτερικό ΜΕΝΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ-1

Αν μπορούσατε να συμπυκνώσετε τη συνολική εκπαιδευτική φιλοσοφία του NYC σε λίγες λέξεις, ποιες θα ήταν αυτές;

Η φιλοσοφία μας είναι ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον εκπαίδευσης όπου διαμορφώνει με γνώσεις και δεξιότητες τους αυριανούς επιτυχημένους επαγγελματίες. Η εκπαιδευτική μας κουλτούρα έχει ως κέντρο τον φοιτητή και τις ανάγκες του. Η δική μας φιλοσοφία εστιάζει σε μία ολοκληρωμένη προσέγγιση που ενδυναμώνει και δημιουργεί ένα «εύφορο έδαφος» για τους φοιτητές, προκειμένου να αναπτύξουν ξεχωριστές δεξιότητες, ικανότητες και συμπεριφορές απαραίτητες για την επαγγελματική τους εξέλιξη για μια καριέρα χωρίς σύνορα.

Ποιό θεωρείτε ότι είναι το πιο κομβικής σημασίας στοιχείο που οφείλει να γνωρίζει ένας νέος που σκέφτεται να φοιτήσει  στο NYC;

Μία από τις δεσμεύσεις του New York College είναι να προσφέρει στους αποφοίτους του ένα δυναμικό ξεκίνημα στη σύγχρονη ανταγωνιστική αγορά εργασίας. Οι φοιτητές ενθαρρύνονται να ζητούν επαγγελματικές συμβουλές από το Γραφείο Διασύνδεσης (Career Office) από το πρώτο έτος σπουδών τους και να βρίσκουν εργασία κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, πράγμα που τους επιτρέπει να απασχολούνται και επαγγελματικά από νεαρή ηλικία, ενώ τους  προσφέρει ανεκτίμητης αξίας εργασιακή πείρα, πέραν της οικονομικής ανεξαρτησίας που απολαμβάνουν. Τόσο οι εκτενείς δεσμοί με εργοδότες, όσο και οι υπηρεσίες επαγγελματικής υποστήριξης και ο σχεδιασμός των προγραμμάτων σπουδών σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας, διασφαλίζουν την επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων. Ειδικότερα, η ετήσια διοργάνωση των Career Days δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές να έρθουν σε επαφή με γνωστές πολυεθνικές επιχειρήσεις. Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι περισσότεροι από το 94% των αποφοίτων μας διεισδύουν στην αγορά εργασίας μέσα στους πρώτους έξι μήνες από την αποφοίτησή τους. Δικαιολογημένα λοιπόν, είμαστε περήφανοι για τους αποφοίτους μας, οι οποίοι χαίρουν αναγνώρισης σε μεγάλες εθνικές και πολυεθνικές εταιρείες.

NEW YORK COLLEGE: Σπουδάζεις στο εξωτερικό ΜΕΝΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ-2

Ποιά είναι τα διαχρονικά πιο δημοφιλή courses του NYC και ποια τα πιο ραγδαία αναπτυσσόμενα; 

Το Department της Διοίκησης Επιχειρήσεων με κατευθύνσεις τίτλων σπουδών σε ΟικονομικάΧρηματοοικονομικάΛογιστικήΜάρκετινγκ και Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων, οι σπουδές Ψυχολογίας αλλά και οι βασικοί πυλώνες της Ελληνικής Οικονομίας Τουριστικά και Ναυτιλιακά, ήταν ανέκαθεν οι πιο δημοφιλείς επιλογές των σπουδαστών μας. Τα τελευταία χρόνια η επιστήμη της Πληροφορικής βρίσκεται σε υψηλή ζήτηση στη σημερινή αγορά εργασίας που διαρκώς αναζητά πρωτοπόρα στελέχη που θα μπορούν να ανταποκριθούν στις ραγδαίες εξελίξεις του τομέα, οπότε είναι και μια εξαιρετική επιλογή για τους σπουδαστές μας. Επίσης το Digital Marketing και το Crisis Management αποτελούν μοναδικές ευκαιρίες για εξειδίκευση.

Πόσο βοηθάει η δεδηλωμένη ‘εξωστρέφεια’ του NYC σε κάποιον που τον ενδιαφέρει μετά το πέρας των σπουδών του να κάνει καριέρα εκτός συνόρων; 

Οι εργαζόμενοι σήμερα πρέπει να “χτίσουν” το βιογραφικό τους έχοντας υπόψη τους την παγκοσμιοποιημένη αγορά εργασίας.  Ακόμα και αν κάποιος δεν μετακινηθεί από τη χώρα του, μπορεί να κερδίσει διεθνείς εμπειρίες εφόσον επιλέξει να σπουδάσει σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον, να ακολουθήσει ένα ευρωπαϊκό ή αμερικανικό σύστημα εκπαίδευσης, να μιλά άπταιστα αγγλικά και  να εργαστεί σε διεθνείς εταιρίες ή διεθνείς οργανισμούς. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College πρεσβεύει την πολυπολιτισμική εκπαίδευση διατηρώντας ένα δυναμικό δίκτυο αποφοίτων από 3 εκπαιδευτικά ιδρύματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πράγα, που κατέχουν ηγετικές θέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό και προσφέρει στον νεοεισερχόμενο σπουδαστή ένα παγκόσμιο networking με πρόσβαση σε πολλαπλά οφέλη.

NEW YORK COLLEGE: Σπουδάζεις στο εξωτερικό ΜΕΝΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ-3
NEW YORK COLLEGE

ΑΘΗΝΑ: Λεωφόρος Αμαλίας 38- Σύνταγμα, τηλ.: 210 3225961

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚH: Εγνατίας 138 & Π.Π. Γερμανού, τηλ.: 2310 889879

email: [email protected], www.nyc.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή