MATTER OF CLASS

Ένα από τα πιο ασφαλή πανεπιστήμια της Ευρώπης σε περιμένει στην Κύπρο

ena-apo-ta-pio-asfali-panepistimia-tis-eyropis-se-perimenei-stin-kypro-2383368

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό αυτή την περίοδο από την ασφάλεια. Ασφάλεια για την υγεία, την οικονομία, την εργασία και τις σπουδές. Η πανδημία έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές όλων μας και θα συνεχίσει να μας απασχολεί, γι’ αυτό δεν έχουμε παρά να κάνουμε επιλογές με γνώμονα πάντα την υγεία και την ασφάλειά μας.

Το καλοκαίρι ήταν ανέκαθεν μια περίοδος προγραμματισμού και σημαντικών αποφάσεων. Αν μάλιστα ανήκεις στην κατηγορία όσων αναζητούν το επόμενο βήμα στις σπουδές τους τον προσεχή Σεπτέμβριο, τότε σίγουρα ψάχνεις για ένα πανεπιστήμιο που θα μπορείς να ολοκληρώσεις απρόσκοπτα τις σπουδές σου και το σπουδαιότερο, να βρίσκεσαι σε μια χώρα που θα νιώθεις ασφαλής.

Σπουδές με ασφάλεια στην Κύπρο

Η Κύπρος αποτελεί έναν από τους ασφαλέστερους και πιο φιλικούς φοιτητικούς προορισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι για εμάς τους Έλληνες, η προέκταση της Ελλάδας, ίδια γλώσσα και παρόμοια κουλτούρα. Αυτή τη στιγμή εμφανίζει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά κρουσμάτων στην Ευρώπη καθώς διαθέτει ένα ισχυρό σύστημα υγείας έχοντας χειριστεί την πανδημία με υποδειγματικό τρόπο. Όλα αυτά την έχουν μετατρέψει σε έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για σπουδές ενόψει της νέας χρονιάς. Σήμερα στην Κύπρο φοιτούν χιλιάδες Έλληνες φοιτητές αλλά και φοιτητές από όλη την Ευρώπη, την Ασία μέχρι και την Αμερική.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά πανεπιστημιακά και ερευνητικά κέντρα της Νότιας Ευρώπης και έχει ταυτιστεί με την ποιοτική και σύγχρονη εκπαίδευση. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο αναγνωρίστηκε τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα, για τον τρόπο που διαχειρίστηκε τις πρωτόγνωρες συνθήκες που επηρέασαν όλο το φοιτητόκοσμο παγκοσμίως λόγω πανδημίας. Η γρήγορη και αποτελεσματική μετάβαση του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στη διαδικτυακή εκπαίδευση από την πρώτη μέρα των μέτρων, εξασφάλισε την απρόσκοπτη ολοκλήρωση του ακαδημαϊκού έτους ακριβώς όπως είχε προγραμματιστεί.

Με διοικητική και τεχνική υποστήριξη και κυρίως με καθηγητές εξειδικευμένους στην εξ αποστάσεως διδασκαλία, το Πανεπιστήμιο διασφάλισε την ομαλή λειτουργία όλων των Προγραμμάτων Σπουδών. Δικαίως σήμερα τονίζει, ότι είναι πανέτοιμο να ξεκινήσει κανονικά το νέο ακαδημαϊκό έτος στις 28 Σεπτεμβρίου 2020 και να καλωσορίσει στην πανεπιστημιούπολη τόσο τους νεοεισερχόμενους αλλά και τους υφιστάμενους φοιτητές.

Ξεκίνα κανονικά σπουδές στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

ena-apo-ta-pio-asfali-panepistimia-tis-eyropis-se-perimenei-stin-kypro0

To Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου απέδειξε ότι ήταν πανέτοιμο να διαχειριστεί συνθήκες πρωτόγνωρες για όλους μας. Οι φετινοί απόφοιτοι Λυκείων αλλά και μεταπτυχιακοί φοιτητές καλά θα κάνουν να έχουν το Ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο στις επιλογές τους, αφού λειτουργεί σε συνθήκες αριστείας, αξιοπιστίας και καινοτομίας και είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί υφιστάμενους και νέους φοιτητές αλλά και φοιτητές από μετεγγραφή για το νέο Ακαδημαϊκό έτος 2020/21 που θα ξεκινήσει κανονικά στις 28 Σεπτεμβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν άμεσα με Σύμβουλο Εισδοχής του πανεπιστημίου, προκειμένου να τους καθοδηγήσει αναφορικά με τη διαδικασία εισαγωγής, τη διαμονή στα φοιτητικά διαμερίσματα και οποιαδήποτε άλλη ενημέρωση χρειαστεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου εισήγαγε προηγμένη τεχνολογία και ενίσχυσε την έρευνα της Κύπρου με το μοναδικό Κέντρο Καινοτομίας της Microsoft στην Κύπρο, ένα από τα μόλις 110 παγκοσμίως. Η πρόσφατη κατάταξη του πανεπιστημίου μεταξύ των κορυφαίων 101+ πανεπιστημίων του κόσμου, στον τομέα της Καινοτομίας από το Times Higher Education University Impact Rankings 2020 σηματοδοτεί μια σημαντική επιτυχία, καθώς κατατάσσεται σε υψηλότερη θέση από καθιερωμένα πανεπιστήμια παγκοσμίως.

Ακόμη αναζητάς το ασφαλέστερο επόμενο βήμα για τη ζωή και την καριέρα σου;

Μάθε περισσότερα στην ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου https://euc.ac.cy/ στο τηλέφωνο 00357 22713000 ή στο [email protected]