Νέο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα: Certified Compliance Officer
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
νέο-εκπαιδευτικό-πρόγραμμα-certified-compliance-officer-561723490

Νέο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα: Certified Compliance Officer

Πιστοποιημένος Υπεύθυνος Κανονιστικής Συμμόρφωσης

Ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών Κανονιστικής Συμμόρφωσης Ελλάδας (ΣΕΚΑΣΕ) & η ΝΟΜΙΚΗ ΒIΒΛΙΟΘΗΚΗ διοργανώνουν το πρώτο στην Ελλάδα Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στην Κανονιστική Συμμόρφωση, συνδυαστικά με την πιστοποίηση της εν λόγω επαγγελματικής κατηγορίας από την TÜV AUSTRIA Hellas.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης και Live streaming.

Είναι το πρώτο στην Ελλάδα πιστοποιημένο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης που προσφέρει μια ολιστική εκπαίδευση στα πλέον κρίσιμα ζητήματα Κανονιστικής Συμμόρφωσης.

Οι Εισηγητές του Προγράμματος διαθέτουν μεγάλη εμπειρία αφού εργάζονται επί πολλά έτη είτε ως επικεφαλής είτε ως στελέχη Μονάδων Κανονιστικής Συμμόρφωσης.

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα απευθύνεται σε:

  • Ιn-house δικηγόρους που επιθυμούν να ενταχθούν στο τμήμα Κανονιστικής Συμμόρφωσης
  • Στελέχη εταιριών που εργάζονται ήδη ή θέλουν να εργαστούν ως Compliance Officers
  • Όσους υπηρετούν σε Μονάδες Κανονιστικής Συμμόρφωσης και θέλουν να καταρτιστούν περαιτέρω και να εξελιχθούν σε Compliance Officers
  • Εσωτερικούς και εξωτερικούς ελεγκτές
  • Επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να εργαστούν στον πολλά υποσχόμενο χώρο της Κανονιστικής Συμμόρφωσης
  • Νομικούς που επιθυμούν να εμβαθύνουν στο αντικείμενο της Κανονιστικής Συμμόρφωσης

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να γνωρίζουν πώς διασφαλίζεται η λειτουργία μιας επιχείρησης σύμφωνα με το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο, να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τους κινδύνους από τη μη συμμόρφωση και να εμβαθύνουν στον ρόλο και το αντικείμενο του Compliance Officer, μέσα από πραγματικά case studies.

Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα, εφόσον το επιθυμούν, να συμμετάσχουν στην εξέταση για το διαπιστευμένο κατά ISO/IEC 17024 Σχήμα Πιστοποίησης Επαγγελματικής Κατηγορίας της TÜV AUSTRIA Hellas «Υπεύθυνος Κανονιστικής Συμμόρφωσης (Compliance Officer)».

Περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με το αναλυτικό διάγραμμα ύλης, το κόστος, τους τρόπους παρακολούθησης και την πιστοποίηση μπορείτε να αντλήσετε από την επίσημη σελίδα του προγράμματος στο www.nb.org , ενώ για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας στο Τ 210 3678920 ή ηλεκτρονικά στο Ε [email protected] 

Νέο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα: Certified Compliance Officer-1
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή