Κωνσταντίνος Χαμαλέλης: Η ψηφιακή επανάσταση ως πηγή αισιοδοξίας και λίκνο της νέας εποχής

Κωνσταντίνος Χαμαλέλης: Η ψηφιακή επανάσταση ως πηγή αισιοδοξίας και λίκνο της νέας εποχής

2' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε «κρίση» που ιστορικά διήνυσε και θα διανύσει η ανθρωπότητα αποτελεί ταυτόχρονα και αντίστοιχο έναυσμα, έτσι ώστε τα νέα της «συστατικά» και «τάσεις» να βρουν την ευκαιρία και τη δυναμική να εκφραστούν και να δοκιμαστούν.

Νικητής είναι αυτός που μπορεί να αφομοιώσει αυτή τη μεταμόρφωση σε μηδενικό χρόνο. Αυτός που θα καταλάβει το γιατί και το πώς, αυτός που θα είναι έτοιμος να αντιδράσει.

Η εγχώρια οικονομική κρίση, όπως και η πρόσφατη παγκόσμια υγειονομική κρίση, δοκιμάζουν δομές, αλλά παράλληλα δίνουν και τις ανάλογες ευκαιρίες σε όσους μπορούν να προσαρμοστούν εγκαίρως στις νέες απαιτήσεις που υπαγορεύονται.

Βασικά στοιχεία δομής είναι η προσαρμοστικότητα και η ευελιξία. Ευέλικτη δομή είναι αυτή που δύναται να μεταβληθεί εγκαίρως κατά το δοκούν, χωρίς να επιφέρει επιζήμια αποτελέσματα στις αποδόσεις της.
 
Πολυμορφική προσέγγιση

Η Teleperformance Greece καταδεικνύει μια εγγενή συμπάθεια στην πολυμορφική προσέγγιση και αντίληψη της πραγματικότητας, μιας και η καθημερινότητά μας, αυτή των 40 και πλέον εθνικοτήτων που φιλοξενούμε, μας βοηθά να επιτύχουμε μια πιο ευρεία κατανόηση του συνολικού γίγνεσθαι, πέραν των τοπικών γεωγραφικών ορίων και των δεσμεύσεων.

Η δική μας ιστορία, σεβόμενη την ανθρώπινη αξία κάθε σημείου, φιλοξενεί, αγκαλιάζει και δημιουργεί συνθήκες εργασίας και κατ’ ουσία ζωής για κάθε έναν από τους 10.000+ εργαζομένους που αποτελούν την οικογένειά μας.

Η ιστορία της Teleperformance Greece, μετρώντας πλέον 30+ χρόνια δυναμικής παρουσίας στην ελληνική επιχειρηματική πραγματικότητα, επιδεικνύει, θα τολμούσα να πω, μια αξιοπρόσεκτη πρακτική συνέπειας και σεβασμού προς κάθε σημείο δράσης.

Καινοτομία σχεδιασμού, πρωτοπόρες για την παγκόσμια αγορά λύσεις, υποδειγματικές πρακτικές, συνέπεια και σεβασμός στον πελάτη που εμπιστεύεται την Ελλάδα, αλλά και στον εργαζόμενο που αναζητά έναν αξιόπιστο εργοδότη που αναγνωρίζει και σέβεται την αξία του.
Αυτή είναι η πρακτική και η φιλοσοφία μας καθημερινά.

Η τεχνολογία δεν αποτελεί αυτοσκοπό. Η τεχνολογία είναι και θα παραμείνει μέσο για να διευκολυνθεί η, σαφέστατα, σημαντική ανθρώπινη επαφή. Θαρρώ πως αυτό είναι ένα από τα βασικά διδάγματα της κρίσης που διανύουμε.

Η τεχνολογία πρέπει να αφομοιώνεται, να ενισχύεται και να εξελίσσεται, αλλά πάντα υπό τον έλεγχο του ανθρώπου που τη δημιουργεί και στο επίπεδο που δύναται να αφομοιωθεί από εκείνον.
 
Επενδύουμε στο δυναμικό μας

Δημιουργούμε στην Ελλάδα πρωτοπόρες τεχνολογίες, μιας και μας εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες εταιρείες της παγκόσμιας αγοράς, αλλά πάντα δίνουμε βάρος και ιδιαίτερη σημασία στην εκπαίδευση του προσωπικού μας και στις δυνατότητες ανάπτυξής του. Το μέλλον της Teleperformance Greece είναι συνυφασμένο με την επένδυσή μας στο δυναμικό της.

Η Teleperformance Greece είναι μία από τις κορυφαίες θυγατρικές του Ομίλου Teleperformance, από άποψη αποτελεσμάτων σε κάθε διάσταση, ωστόσο, λειτουργώντας σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό και μεταβαλλόμενο περιβάλλον για το επιχειρείν.
Θέλει θάρρος η Ελλάδα και πείσμα. Στην ομάδα μας υπάρχει περίσσεια και από τα δύο!

Κωνσταντίνος Χαμαλέλης: Η ψηφιακή επανάσταση ως πηγή αισιοδοξίας και λίκνο της νέας εποχής-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή