Μαριάννα Πολιτοπούλου: Με εξωστρέφεια να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της νέας εποχής

Μαριάννα Πολιτοπούλου: Με εξωστρέφεια να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της νέας εποχής

2' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην ΝΝ Hellas, έχοντας τον άνθρωπο πάντα στο επίκεντρο, με ευελιξία και ετοιμότητα, παραμείναμε πιστοί στο όραμά μας: να είμαστε μια πρότυπη εταιρεία, επιδεικνύοντας ανθεκτικότητα και δυναμισμό. Τα αποτελέσματα για το 2020 ήταν κάτι παραπάνω από θετικά. Επιβεβαίωσαν την ισχυρή μας θέση στην αγορά, αφού αυξήσαμε περαιτέρω τα μερίδια στους κλάδους ζωής και υγείας. Στάθηκαν όμως και ως επιστέγασμα στις προσπάθειες που καταβάλαμε, παρά τις συνεχείς προκλήσεις.

Η καθημερινότητά μας εμπλουτίστηκε με νέα εργαλεία, ενδυναμώνοντας ταυτόχρονα τη διαδραστικότητα με συνεργάτες και ασφαλισμένους. Συνεχίσαμε με συνέπεια να αφουγκραζόμαστε την κοινωνία και την αγορά, ανταποκρινόμενοι ανάλογα, φροντίζοντας όσα έχουν πραγματική σημασία.

Παράλληλα, ενισχύουμε τους μηχανισμούς μας, θωρακίζοντας τη λειτουργία μας και την ασφάλεια των πελατών μας. Έχουμε εκπονήσει έναν πολυδιάστατο δομικό μετασχηματισμό, με συμμάχους την τεχνολογία, την καινοτομία και μια επιχειρησιακή στρατηγική με έμφαση στην προστασία πρωτίστως της υγείας των εργαζομένων μας.
 
Βιώσιμη ανάπτυξη

Προτεραιότητά μας είναι η εφαρμογή ενός επιχειρηματικού μοντέλου βιώσιμης ανάπτυξης. Με οργάνωση και διαφάνεια στην εταιρική διακυβέρνηση, οικονομική ευημερία και ψυχική ισορροπία για το ανθρώπινο δυναμικό μας. Αλλά και με την ανταπόδοση αξίας στην ελληνική οικονομία και την αλληλεγγύη προς την κοινωνία και τους συνανθρώπους μας.

Έτσι ξεκινήσαμε ένα πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, προσφέροντας πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας από απόσταση για τους ακρίτες συμπολίτες μας. Συγχρόνως, προχωρήσαμε σε μια νέα συνέργεια για την αντιμετώπιση της μοναξιάς και της κοινωνικής απομόνωσης στην τρίτη ηλικία. Κι εξακολουθούμε μέσω του Junior Achievement Greece να στηρίζουμε τη νεανική επαγγελματική κατάρτιση.

Στον απόηχο ενός ακόμα κύματος της πανδημίας, η χώρα μας βρίσκεται σε μια κομβική συγκυρία που δύναται να δώσει ώθηση τόσο στην οικονομία όσο και στην κοινωνία. Η θετική αξιολόγηση του σχεδίου ανάκαμψης έχει θέσει φιλόδοξους, ωστόσο εφικτούς στόχους. Και αναγκαίους για να μπορέσουμε να μιλήσουμε για βιώσιμη και ουσιώδη πρόοδο.
 
Με σύνεση, σχέδιο και εμπιστοσύνη

Η χώρα μας επέδειξε καλές επιδόσεις, και αυτό την έχει φέρει σε μια πλεονεκτική θέση στη διεκδίκηση και την εμπιστοσύνη των διεθνών κεφαλαίων. Είναι στο χέρι μας να πορευτούμε προς το μέλλον. Με σύνεση, σχέδιο και εμπιστοσύνη. Αλλά και με ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με τους φορείς, την κοινωνία, τους συνανθρώπους μας, μετέχοντας σε γόνιμο διάλογο, ενστερνιζόμενοι τη μεγάλη εικόνα για μετεξέλιξη.

Με διάθεση για εξωστρέφεια, όλες οι επιχειρήσεις οφείλουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της νέας εποχής. Μέσα από την ψηφιοποίηση και τη διάθεση νέων ποιοτικών υπηρεσιών, επιταχύνοντας την προσφορά μας και αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες με μακροπρόθεσμο όφελος και βιώσιμο αποτύπωμα. Και με ενσυναίσθηση για τον διπλανό μας, κάνοντας ο καθένας μας στους άλλους αυτό που θα θέλαμε να κάνουν οι άλλοι για εμάς! Έτσι, πιστεύω, θα συμβάλουμε σε έναν καλύτερο κόσμο για εμάς και τα παιδιά μας.

Μαριάννα Πολιτοπούλου: Με εξωστρέφεια να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της νέας εποχής-1
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή