Vitalii Kochenko: 200 νέες θέσεις εργασίας και σημαντικές επενδύσεις στην ελληνική οικονομία

Vitalii Kochenko: 200 νέες θέσεις εργασίας και σημαντικές επενδύσεις στην ελληνική οικονομία

2' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η British American Tobacco ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους διεθνώς, έχει επιλέξει την Ελλάδα, προχωρώντας σε ένα φιλόδοξο πλάνο ενίσχυσης της ελληνικής αγοράς, με σκοπό να δημιουργήσει ένα Καλύτερο Αύριο (A Better Tomorrow) για τους ενήλικες καταναλωτές, για την κοινωνία και για τους ανθρώπους της εταιρείας. Αυτό ενσαρκώνεται στην απόφαση για νέες επενδύσεις στην Ελλάδα και σηματοδοτεί τη συνέχεια της σημαντικής και πολύπλευρης συμβολής της εταιρείας στην ελληνική οικονομία και κοινωνία. 

Το επενδυτικό πλάνο της ΒΑΤ περιλαμβάνει ενίσχυση της απασχόλησης με 200 νέες θέσεις εργασίας και σημαντικές επενδύσεις στη χώρα, δίνοντας το παράδειγμα και προβάλλοντας την επόμενη, καλύτερη ημέρα της ελληνικής οικονομίας.  

Οι συνεχείς επενδύσεις της εταιρείας συνδέονται με τον τομέα της τεχνολογίας και της καινοτομίας που το προϊόν θέρμανσης καπνού glo φέρνει στην ελληνική αγορά, όπως και το προϊόν ατμίσματος Vuse, με σημαντικά οφέλη για πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις της χώρας, τον κλάδο λιανικής και τους χιλιάδες εργαζομένους που απασχολούν.

Η ΒΑΤ, με στόχο να ηγηθεί της κατηγορίας των προϊόντων δυνητικά μειωμένου κινδύνου, έχει επενδύσει σημαντικά τα τελευταία χρόνια στην Ερευνα και Ανάπτυξη των εναλλακτικών, στο κάπνισμα, προϊόντων με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο.

Η εταιρεία συμβάλλει στην ελληνική οικονομία και κοινωνία με σειρά ενεργειών όπως:  

• Συμβολή στα δημόσια έσοδα της τάξεως των 3,2 δισ. ευρώ τα τελευταία χρόνια.  
• Διαρκής ενίσχυση περίπου 30.000 εργαζομένων στο δίκτυο λιανοπωλητών και διανομέων.  
• Στήριξη περίπου 10.000 εργαζομένων στην καπνοπαραγωγή, με τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ ετησίως στους Έλληνες αγρότες για την αγορά καπνού σε σταθερή βάση.
• Επιλογή του Πειραιά ως Διεθνές Διαμετακομιστικό Κέντρο, όπου διακινούνται ετησίως προϊόντα αξίας 1,1 δισ. ευρώ και 2,5 εκατ. εμπορευματοκιβώτια, με δυνατότητες ανάπτυξης. 
• 18 διακρίσεις για το εργασιακό περιβάλλον και τις πρακτικές ανθρωπίνου δυναμικού τα τελευταία χρόνια. 
• Πρωτοβουλίες αλληλεγγύης και ευαισθητοποίησης για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, το περιβάλλον και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στα αστικά κέντρα. 
 
Η βιωσιμότητα στο επίκεντρο

Παράλληλα, η BAT συνεχίζει να τοποθετεί στο κέντρο της στρατηγικής της τη βιωσιμότητα, μέσα από ενέργειες με μακροχρόνια αξία για το Περιβάλλον, την Κοινωνία και τη Διακυβέρνηση (ESG) αλλά και τη μείωση του κινδύνου με εναλλακτικά, στο κάπνισμα, και επιστημονικά ελεγμένα προϊόντα δυνητικά μειωμένου κινδύνου.

Η Ελλάδα αποτελεί διαχρονικά στρατηγική αγορά για την British American Tobacco. Η εταιρεία πιστεύει στη δυναμική της χώρας, την οποία έχει επιλέξει ως μια από τις κύριες χώρες διεθνώς για επενδύσεις σε υψηλής τεχνολογίας προϊόντα δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Η κίνηση αυτή αποτελεί στήριξη για την ελληνική οικονομία και κοινωνία, αλλά και σημαντική ενίσχυση της εργασίας, γεγονός που δείχνει την εμπιστοσύνη της ΒΑΤ στο ταλέντο και τις ικανότητες του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας.  

Vitalii Kochenko: 200 νέες θέσεις εργασίας και σημαντικές επενδύσεις στην ελληνική οικονομία-1
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή