Δημιουργική η συνάντηση Αναστασιάδη με την ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ

Δημιουργική η συνάντηση Αναστασιάδη με την ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πέραν των δύο ωρών διήρκεσε η συνάντηση του Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη με την απεσταλμένη του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ, Τζέιν Λουτ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου, χαρακτήρισε τη συνάντηση «δημιουργική και παραγωγική» τόσο, όπως είπε, για τους όρους αναφοράς όσο και, γενικότερα, για τα κρίσιμα θέματα, που συναποτελούν το Κυπριακό.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος πρόκειται να συναντήσει εκ νέου την κα Λουτ τις επόμενες μέρες, μετά τη συνάντηση (αύριο) που θα έχει και με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί.

Σε ερώτηση αν το μήνυμα που κομίζει η κα Λουτ από την Άγκυρα αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας, ο εκπρόσωπος είπε ότι η κ. Λουτ έχει ένα συγκεκριμένο ρόλο και δεν κομίζει μηνύματα. Σε άλλη ερώτηση απάντησε ότι δεν υπάρχει κανένα έγγραφο αυτή τη στιγμή από την κ. Λουτ.

«Βρισκόμαστε στο μέσο κρίσιμων διαβουλεύσεων για τη διαπραγμάτευση και τη συνέχεια του Κυπριακού και θα ήταν καλύτερο να αποφύγουμε τα πολλά σχόλια», κατέληξε ο κ. Προδρόμου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή