Π. Καμμένος: Θα τους συντρίψουμε

Π. Καμμένος: Θα τους συντρίψουμε

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Θα τσακίσουμε και θα συντρίψουμε» όσους αμφισβητήσουν την εθνική κυριαρχία, είπε χθες ο υπουργός Εθν. Αμυνας Π. Καμμένος, μιλώντας στο 588 Τάγμα Εθνοφυλακής της Λέρου, όπου βρέθηκε στο πλαίσιο διήμερης περιοδείας στο Ανατ. Αιγαίο (σύμπλεγμα Μεγίστης, Λέρου, Φαρμακονησίου, Λειψών) συνοδευόμενος από τους αρχηγούς ΓΕΣ Αλκ. Στεφανή και ΓΕΝ Ν. Τσούνη.

Στο τραπέζι, λίγο πριν από το εορταστικό γεύμα που παρετέθη προς τιμήν του στη Λέρο, ο κ. Καμμένος δεν παρέλειψε να επεκτείνει τη θεματική των τοποθετήσεών του επικρίνοντας και τους δανειστές, που, κατά την άποψή του, δημιούργησαν την κρίση για να «κατασχέσουν» τον φυσικό πλούτο της Ελλάδας. Συγκεκριμένα, ο κ. Καμμένος είπε ότι «όσο είμαστε όρθιοι και ζωντανοί κανείς δεν θα αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία. Να ξέρουν πολύ καλά όλοι αυτοί οι οποίοι προκαλούν, ότι καλό θα ήταν γι’ αυτούς να παραμείνουν μόνο στις λεκτικές προκλήσεις. Από εκεί και πέρα, ένα χιλιοστό κίνησης αν κάνουν, θα τους τσακίσουμε, θα τους συντρίψουμε. Εμείς θέλουμε την ειρήνη, θέλουμε να ζήσουμε ειρηνικά και αγαπημένοι, αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να υποχωρήσουμε ούτε ένα χιλιοστό».

Και πρόσθεσε, αμέσως μετά: «Μην ξεχνάτε ότι η κρίση που δημιουργήθηκε και που δημιούργησαν οι δανειστές είχε σκοπό ακριβώς να κατασχέσει τον υποθαλάσσιο πλούτο μας». Οπως είπε, «μας χτυπήσανε και μας παλέψανε για να δώσουμε εγγύηση το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο της Ελλάδας. Δεν ξεκίνησε η κρίση τυχαία, μας βάλανε στόχο και μας πολεμήσανε για να παραδώσουμε τον πλούτο της πατρίδας, τον πλούτο που έχουμε δανειστεί από τα παιδιά μας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή