Παπαχριστόπουλος: Κάποιοι εδώ μέσα είμαστε αποφασισμένοι – H χώρα θα επανέλθει στην κανονικότητα (βίντεο)

Παπαχριστόπουλος: Κάποιοι εδώ μέσα είμαστε αποφασισμένοι – H χώρα θα επανέλθει στην κανονικότητα (βίντεο)

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για «θόρυβο αναντίστοιχο με την πραγματικότητα» έκανε λόγο ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ο κ.Παπαχριστόπουλος εγκάλεσε τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για «μεταστροφή» στο θέμα των Σκοπίων σημειώνοντας ότι «ο Κώστας Σημίτης πάλευε για σύνθετη ονομασία, ο Κώστας Καραμανλής, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης πάλευαν στο Βουκουρέστι».

«Είναι μόνο θέμα ψηφοθηρίας; Γιατί αυτή η μεταστροφή; Δεν είναι μόνο ψηφοθηρικοί οι λόγοι και μόνο το αντιΣΥΡΙΖΑ μένος που έχουν κάποιοι», σημείωσε.

«Είναι η τελευταία προσπάθεια κάποιων να ρίξουν την κυβέρνηση και να τη ρίξουν πάση θυσία. Αφού δεν τους βγήκε τίποτα τελευταίο τους αποκούμπι είναι οι Πρέσπες. Ένα πράγμα σκέφτονται, πώς να πέσει η κυβέρνηση» υπογράμμισε και συνέχισε:

«Κάποιοι εδώ μέσα είμαστε αποφασισμένοι η χώρα θα επανέλθει στην κανονικότητα. Δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει αυτή η χώρα πίσω».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή