Νέοι υπαινιγμοί Καμμένου κατά Κοτζιά

Νέοι υπαινιγμοί Καμμένου κατά Κοτζιά

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε νέους βαρείς υπαινιγμούς κατά του Νίκου Κοτζιά προχώρησε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. και πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος.

«ΔΙΑ-ΠΡΑΤΤΩ: ρήμα το συναντάμε συχνά σε εκφράσεις όπως «διαπράττει προδοσία» η «διαπράττει έγκλημα» δεν συνηθίζεται συχνά για καλό σκοπό», έγραψε ο κ. Καμμένος στον προσωπικό του λογαριασμό.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το ΠΡΑΤΤΩ ανακοίνωσε την προσφυγή του στη Δικαιοσύνη ««ως συνέχεια των δύο προσφυγών που ήδη έχουν γίνει για παράνομες και ακραίες μεθοδεύσεις σε βάρος του».

Στην ανακοίνωση αναφέρει, μεταξύ άλλων ότι «η παρούσα προσφυγή είναι πράξη προάσπισης της δημοκρατίας από εκείνους που θέλουν να την φθείρουν. Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα στον κύριο Καμμένο να εκθέσει ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης τις συκοφαντίες, ύβρεις και ψέματά του. Με την προσφυγή θα καταφανεί ότι ο εν λόγω κύριος είναι ο «Εθνικός ψεύτης» και ένας κοινός συκοφάντης».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή