Π. Καμμένος: Κατήγγειλε σχέδιο διάλυσης της Κ.Ο. ΑΝΕΛ

Π. Καμμένος: Κατήγγειλε σχέδιο διάλυσης της Κ.Ο. ΑΝΕΛ

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σχέδιο διάλυσης της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Βουλής κατήγγειλε ο κ. Πάνος Καμμένος, καταλογίζοντας «αχαριστία» στον πρωθυπουργό, με τον οποίο συνεργάστηκε επί σχεδόν τέσσερα χρόνια. Αρχίζοντας την παρέμβασή του ο τέως υπουργός είπε: «Ισως παίρνω τον λόγο για τελευταία φορά ως αρχηγός των ΑΝΕΛ σε αυτή τη Βουλή. Ηδη, επεξεργάζεται η κυβέρνηση τη διάλυση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ, όπως έκανε με το Ποτάμι. Δεν θα φιμωθούμε, δεν θα δεχθούμε κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα, δεν σημαίνει ότι θα δεχθούμε την απαξίωση».

Επικαλούμενος συνομιλία του κ. Βούτση με δημοσιογράφο, σύμφωνα με την οποία κοινοβουλευτική ομάδα κόμματος νοείται μόνο όταν αυτή αποτελείται από πέντε βουλευτές που έχουν εκλεγεί με αυτό, ο κ. Καμμένος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι διατηρεί σε θέση υφυπουργού τον κ. Τ. Κουίκ, επειδή θα πάρει την έδρα του κ. Θ. Παπαχριστόπουλου, μόλις παραιτηθεί. «Θα τον αντικαταστήσει, προκειμένου να φύγει από την ομάδα των ΑΝΕΛ. Πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ, οφείλω να πω ότι δεν το περίμενα από εσάς», πρόσθεσε. Σε ό,τι αφορά τη συμφωνία, επανέλαβε με νέα επίθεση κατά του πρώην κυβερνητικού του εταίρου τη διαφωνία του: «Εξι Εφιάλτες χρειάζεται ο κ. Τσίπρας και τους έχει βρει. Θα μιλάνε οι Ελληνες για τη μαύρη νύχτα, για προδοσία ιστορίας αιώνων. Ο Ζάεφ, ο Ντιμιτρόφ σας εκθέτουν κάθε μέρα, παραβιάζοντας καθημερινά τη συμφωνία. Κι εσείς συνεχίζετε ακάθεκτοι τον κατήφορό σας, παραχωρώντας τη Μακεδονία στους Σλάβους».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή