Καραμανλής σε ΣΥΡΙΖΑ: Είστε πλέον η αριστερά του χαβιαριού

Καραμανλής σε ΣΥΡΙΖΑ: Είστε πλέον η αριστερά του χαβιαριού

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σκληρή γλώσσα από τον βουλευτή Σερρών Κώστα Καραμανλή, ο οποίος λαμβάνοντας τον λόγο στην Βουλή, άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση.

Με αιχμές για τις διακοπές του Αλέξη Τσίπρα στην θαλαμηγό, αλλά και για την επιλογή του κ. Πέτρου Κόκκαλη για το ευρωψηφοδέλτιο, ο Κώστας Καραμανλής, σήκωσε τους τόνους κατά την σημερινή ομιλία του στην εθνική αντιπροσωπεία.

Ο βουλευτής Σερρών σημείωσε χαρακτηριστικά πως πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ κατατάσσετε στην λεγόμενη «αριστερά του χαβιαριού». Αιτιολογώντας την τοποθέτηση υπογράμμισε πως «αυτό φαίνεται από την επιλογή σας να συμπεριλάβετε στο Ευρωψηφοδέλτιό σας πρόσωπα, που μόνο για διαφανή πορεία δεν φημίζονται, και που μας γυρνάνε πίσω δεκαετίες, στις εποχές των εθνικών προμηθευτών».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Καραμανλής κατηγόρησε την κυβέρνηση πως εφαρμόζει «δήθεν προοδευτικές πολιτικές, πολιτικές και πρακτικές που υποτίθεται ότι η Αριστερά αντιμάχεται».

Από τις αναφορές του τομεάρχη υποδομών της ΝΔ δεν έλειψε και η αναφορά για τον κ. Πολάκη και την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του κ. Κυμπουρόπουλου. «Αντί να απολογείστε γι’αυτήν τη συμπεριφορά που προσβάλλει τους πάντες και πολύ περισσότερο αυτούς που έχουν βαριά αναπηρία, προσπαθείτε να βγείτε κι από πάνω».

Ο κ. Καραμανλής πηγαίνοντας στο αμιγώς πολιτικό σκέλος ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επενδύσει το τελευταίο διάστημα  «σε 3 πολύ συγκεκριμένες διακρίσεις», οι οποίες έχουν καταρρεύσει όλες: αρχικά στη «διάκριση μνημόνια-αντιμνημόνια», ακολούθως στη διάκριση «παλαιό με νέο» – όπου κατηγόρησε εμμέσως πλην σαφώς τον ΣΥΡΙΖΑ για ενσωμάτωση του ΠΑΣΟΚ και τελευταία στη διάκριση «ηθικού με διεφθαρμένου», φέρνοντας ως παράδειγμα αυτά που συμβαίνουν στον τομέα του, των Υποδομών, όπου ενισχύονται οι απευθείας αναθέσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή