ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυρ. Μητσοτάκης: Η 12η σύνταξη κινδυνεύει, όχι η 13η που δήθεν δίνει ο κ. Τσίπρας

Κυρ. Μητσοτάκης: Η 12η σύνταξη κινδυνεύει, όχι η 13η που δήθεν δίνει ο κ. Τσίπρας

«Η 12η σύνταξη κινδυνεύει, όχι η 13η που δήθεν δίνει ο κ. Τσίπρας», σημείωσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος το πρωί, συνομίλησε με συνταξιούχους στην Καλλιθέα.

Ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε στους εμπορικούς δρόμους της πόλης και συνομίλησε με ιδιοκτήτες καταστημάτων αλλά και πολίτες που συνάντησε.

Κυρ. Μητσοτάκης: Η 12η σύνταξη κινδυνεύει, όχι η 13η που δήθεν δίνει ο κ. Τσίπρας-1

Σχεδόν όλοι, σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα της ΝΔ, υπογράμμισαν ότι η αβάσταχτη φορολογία και οι πολύ υψηλές εισφορές που επέβαλε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι το νο1 πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, ενώ οι κάτοικοι έθεσαν στον κ. Μητσοτάκη και  το πρόβλημα της ανομίας και της εγκληματικότητας στις γειτονιές τους.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε σε συνταξιούχους με τους οποίους συνομίλησε ότι έστω και αυτό το επίδομα είναι «καλοδεχούμενο» αλλά γίνεται για προφανείς ψηφοθηρικούς λόγους. «Έρχεται τώρα να σας πει “πάρτε ένα μικρό επίδομα”, πέντε μέρες πριν τις εκλογές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κυρ. Μητσοτάκης: Η 12η σύνταξη κινδυνεύει, όχι η 13η που δήθεν δίνει ο κ. Τσίπρας-2

Ο κ. Μητσοτάκης είχε μία σύντομη κουβέντα και με νέους  που ψηφίζουν για πρώτη φορά.  Σε ερώτηση σχετικά με τα κριτήρια με τα οποία πρέπει να επιλέγει κανείς ποιον να ψηφίσει, απάντησε πως «αυτόν που κυβερνά τον αξιολογείς για αυτά που έχει κάνει, και αυτόν που θέλει να σε κυβερνήσει για το αν τον πιστεύεις για αυτά που λέει ότι θα κάνει». Και πρόσθεσε πως «εμένα θα με κρίνεις για το αν πιστεύεις ότι αυτά τα οποία λέω, θα τα κάνω, αν βέβαια, συμφωνείς με αυτά».