ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πυρά αντιπολίτευσης για τα εγκαίνια βαγονιών του Μετρό Θεσσαλονίκης

Πυρά αντιπολίτευσης για τα εγκαίνια βαγονιών του Μετρό Θεσσαλονίκης

Τα πυρά και τα σκωπτικά σχόλια της αντιπολίτευσης πυροδότησε η νέα τελετή εγκαινιασμού των βαγονιών του Μετρό Θεσσαλονίκης από ευρείας σύνθεσης κυβερνητικό κλιμάκιο.

«Αφού ζωγράφισαν σε μουσαμάδες το Μετρό, σήμερα έκαναν κάτι ακόμη πιο φαντασμαγορικό: Εγκαινίασαν τέσσερα βαγόνια χωρίς σταθμό», σχολίασαν πηγές της ΝΔ σχετικά με τη νέα κυβερνητική εκδήλωση

«Μικρή λεπτομέρεια που το τερματίζει: Οι κ.κ. Σπίρτζης, Παππάς και Νοτοπούλου φωτογραφήθηκαν περιχαρείς να κάνουν την πρώτη τους βόλτα, ενώ το βαγόνι ήταν εντελώς ακίνητο. Μέχρι τις εκλογές είναι ικανοί να μοιράσουν και κάρτες πολλαπλών διαδρομών», ανέφεραν οι πηγές της ΝΔ.

pyra-antipoliteysis-gia-ta-egkainia-vagonion-toy-metro-thessalonikis0

Από την πλευρά του, ο αρμόδιος τομεάρχης του ΚΙΝΑΛ Γ. Μανιάτης προέβη στην εξής δήλωση:

«Μετά τα εγκαίνια των μουσαμάδων του ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης το Δεκέμβρη, τώρα εγκαινιάζουν ακίνητα  βαγόνια, που δεν έχουν εγκριθεί από την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, πάνω σε ανύπαρκτες σιδηροδρομικές γραμμές.

Ετοιμάζουν εγκαίνια στον ημιτελή σταθμό του «Ευκλείδη», όπως έκαναν στο «Συντριβάνι».

pyra-antipoliteysis-gia-ta-egkainia-vagonion-toy-metro-thessalonikis1

Για ένα ΜΕΤΡΟ που δεν πρόκειται να λειτουργήσει πριν το 2024.
Όλα στο βωμό της κομματικής προπαγάνδας για τους βυθιζόμενους αυτοδιοικητικούς υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ».

pyra-antipoliteysis-gia-ta-egkainia-vagonion-toy-metro-thessalonikis2

Στα σημερινά «εγκαίνια», για τις ανάγκες των οποίων κάποια βαγόνια τοποθετήθηκαν σε ράγες,   παρόντες ήταν ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου, Θάνος Βούρδας,  ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Γιάννης Μυλόπουλος, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς και η Κατερίνα Νοτοπούλου, υπό την ιδιότητα της υποψήφιας δημάρχου Θεσσαλονίκης.