ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σάλος από το προεκλογικό βίντεο της Δούρου με πλάνα από το Μάτι – ΝΔ: Ντροπή

Σάλος από το προεκλογικό βίντεο της Δούρου με πλάνα από το Μάτι – ΝΔ: Ντροπή

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το προεκλογικό βίντεο της υποψήφιας για την Περιφέρεια Αττικής, Ρένας Δούρου το οποίο επικεντρώνεται στις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι.

Η κ. Δούρου στο σποτ εμφανίζεται να απευθύνεται προς τους πολίτες ενώ την ίδια ώρα στο φόντο προβάλλονται εικόνες από την τραγωδία του περασμένου Ιουλίου, όπου κόστισε τη ζωή σε 102 πολίτες.

Η δημοσίευση του συγκεκριμένου σποτ έχει γίνει δεκτή με πολλές αρνητικές αντιδράσεις στα social media ενώ προκάλεσε και την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας η οποία με ανακοίνωσή της το χαρακτηρίζει προκλητικό.

«Δεν έφτανε η σύσκεψη της ντροπής που διοργάνωσαν ενώ ήξεραν ότι υπήρχαν νεκροί. Ούτε και η συνέντευξη Τύπου της εξαπάτησης, με τις υποτιθέμενες εστίες εμπρησμών που δήθεν εντόπισαν οι δορυφόροι.  Το προκλητικό βίντεο της κ. Δούρου απλά επιβεβαιώνει πόσο ακατάλληλοι, κυνικοί και επικίνδυνοι ήταν οι άνθρωποι που διαχειρίστηκαν την εθνική τραγωδία στο Μάτι. Ακόμη και σήμερα δεν συναισθάνονται τις ευθύνες τους, προσβάλλοντας τη μνήμη 102 συμπολιτών μας. Ντροπή», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε εδώ το επίμαχο σποτ: