Ρ. Δούρου: Η στήριξή σας είναι η καλύτερη απάντηση στις συκοφαντίες και τις χυδαιότητες (βίντεο)

Ρ. Δούρου: Η στήριξή σας είναι η καλύτερη απάντηση στις συκοφαντίες και τις χυδαιότητες (βίντεο)

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη δεύτερη Κυριακή της εκλογικής μάχης για την Περιφέρεια Αττικής κόντρα στον Γιώργο Πατούλη περνά εκτός απροόπτου η Ρένα Δούρου, η οποία ζήτησε τη στήριξη των πολιτών για «να σηκωθεί ανάχωμα στη δεξιά και την ακροδεξιά».

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους σας από τα βάθη της καρδιάς μουΗ αγάπη και η στήριξή σας είναι η καλύτερη απάντηση στις συκοφαντίες, στις χυδαιότητες που οργάνωσαν κάποιοι με ονοματεπώνυμο και που τις ακούγαμε τόσους μήνες, σε βάρος μας για να κρύψουν τις δικές τους αντικειμενικές ευθύνες.

Για να κρύψουν το πραγματικό και μετρίσιμο έργο μίας ηρωικής προσπάθειας της Δύναμης Ζωής. Η μεγάλη μάχη είναι πλέον μπροστά μας. Την ερχόμενη Κυριακή θα δώσουμε τη μάχη για τις ζωές μας», δήλωσε αρχικά η κ. Δούρου και συνέχισε:

«Όλες και όλοι πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας τις επόμενες ημέρες. Θα είναι κρίσιμες ημέρες για το μέλλον της Αττικής. Καλούμε τους προοδευτικούς πολίτες, να δώσουμε μαζί τη μάχη και να σηκώσουμε ανάχωμα στη δεξιά και την ακροδεξιά. Να συνεχίσουμε τη ρότα του έργου που έχει γίνει. Την άλλη Κυριακή πάμε όλοι μαζί για την ανατροπή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή