ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευρωεκλογές: Οι υποψήφιοι που προηγούνται σε σταύρους

Ευρωεκλογές: Οι υποψήφιοι που προηγούνται σε σταύρους

Με δεδομένη τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στη «μάχη» των σταυρών για τους υποψήφιους που θα μας εκπροσωπήσουν στην Ευρωβουλή.

Συγκεκριμένα, με τα έως τώρα αποτελέσματα, η Νέα Δημοκρατία καταλαμβάνει 7 έδρες στο Ευρωκοινοβούλιο. Με την ενσωμάτωση να βρίσκεται στο 30,67%, πρώτος σε σταυρούς αναδεικνύεται ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος. Ακολουθούν ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, η Ελίζα Βόζεμπεργκ, η Μαρία Σπυράκη, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και ο Γιώργος Κύρτσος.

Ευρωεκλογές: Οι υποψήφιοι που προηγούνται σε σταύρους-1

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταλαμβάνει μέχρι στιγμής 6 έδρες.  Πρώτος στο ευρωψηφοδέλτιο  αναδεικνύεται ο Δημήτρης Παπαδημούλης. Ακολουθούν η Έλενα Κουντουρά, ο Κώστας Αρβανίτης, ο Στέλιος Κούλογλου, ο Αλέξης Γεωργούλης και ο Πέτρος Κόκκαλης.

Ευρωεκλογές: Οι υποψήφιοι που προηγούνται σε σταύρους-2

Το Κίνημα Αλλαγής κερδίζει 2 έδρες στην Ευρωβουλή και με φαίνεται να εκλέγονται ο Νίκος Ανδρουλάκης και η Εύα Καϊλή.

Ευρωεκλογές: Οι υποψήφιοι που προηγούνται σε σταύρους-3

Το ΚΚΕ κερδίζει επίσης 2 έδρες στην Ευρωβουλή. Μέχρι στιγμής προηγούνται οι Παπαδάκης Κωνσταντίνος και Νικολάου Αλαβάνος Λευτέρης.

Ευρωεκλογές: Οι υποψήφιοι που προηγούνται σε σταύρους-4

Μία έδρα στην ευρωβουλή φαίνεται να κερδίζουν η Ελληνική Λύση που εκλέγει ευρωβουλευτή τον Κυριάκο Βελόπουλο και το Μέρα25 την Σοφία Σακοράφα. 

Ευρωεκλογές: Οι υποψήφιοι που προηγούνται σε σταύρους-5

Ευρωεκλογές: Οι υποψήφιοι που προηγούνται σε σταύρους-6