Ψήφισαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Ταχιάος – Ζέρβας στη Θεσσαλονίκη

Ψήφισαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Ταχιάος – Ζέρβας στη Θεσσαλονίκη

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι δύο «αντίπαλοι» υποψήφιοι δήμαρχοι της Θεσσαλονίκης, Νίκος Ταχιάος και Κωνσταντίνος Ζέρβας, προσήλθαν σήμερα χαμογελαστοί στις κάλπες του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, στέλνοντας ο καθένας το δικό του μήνυμα νίκης.

«Με το Νίκο Ταχιάο δήμαρχο η Θεσσαλονίκη θα είναι μια πόλη περήφανων ανθρώπων» δήλωσε, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο 17ο λύκειο, στην οδό Χριστοπούλου, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος.

«Θα είναι μια πόλη χωρίς εξαρτήσεις, θα είναι μια πόλη η οποία θα βλέπει το μέλλον, θα είναι μια πόλη η οποία θα νιώθει αυτάρκης, θα είναι μια πόλη εξωστρεφής, θα είναι μια πόλη κοσμοπολίτικη, θα είναι μια πόλη, όπου το να λες είσαι Μακεδόνας, πρόσφυγας, ΠΑΟΚτσης, ΑΡΗανός, ΗΡΑΚΛΗδεύς, ΣΥΡΙΖΑ. ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ θα είναι κάτι, το οποίο θα το λες περήφανα», είπε ο κ. Ταχιάος.

«Θα υπάρχουν συγκρούσεις, θα υπάρχουν όμως και συνθέσεις, θα υπάρχουν αντιθέσεις, θα υπάρχουν όμως και συγκλίσεις. Θα είναι μια πόλη που θα μπορεί να δει το μέλλον, μια πόλη ευρωπαϊκή, μια πόλη πολιτισμένη. Αυτόν τον αγώνα δίνω και αυτή είναι η Θεσσαλονίκη μου. Η Θεσσαλονίκη στην οποία καλώ στους συμπολίτες μου να επενδύσουν με την ψήφο τους στο πρόσωπο μου», πρόσθεσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

«Venceremos», ανέφερε στο τέλος των δηλώσεων του, χαμογελώντας και σχηματίζοντας με τα δάχτυλά του το σήμα της νίκης.

«Σήμερα είναι μία σημαντική ημέρα. Οι Θεσσαλονικείς αποφασίζουν για το μέλλον της πόλης τα επόμενα τέσσερα χρόνια», υπογράμμισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, σε δηλώσεις του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο 78Β εκλογικό τμήμα, στο 41 Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης (Ικτίνου 5).

«Είμαστε εδώ για να συνθέσουμε, είμαστε εδώ για να ενώσουμε, είμαστε εδώ για να προσφέρουμε την αισιοδοξία ότι οι Θεσσαλονικείς σε τέσσερα χρόνια θα έχουν μία πολύ καλύτερη πόλη , θα ζουν μία πολύ καλύτερη καθημερινότητα», τόνισε ο κ. Ζέρβας.

«Δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω, κοιτάμε μπροστά, όλοι μαζί, ενωμένοι, σε τέσσερα χρόνια θα έχουμε τη Θεσσαλονίκη που θέλουμε. Γι αυτούς τους λόγους λοιπόν, πιστεύω ότι σήμερα είναι μία μέρα χαράς για τη Θεσσαλονίκη, μία ημέρα νίκης για τη Θεσσαλονίκη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ζέρβας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή