Κ. Ζέρβας: Σήμερα νίκησε η Θεσσαλονίκη

Κ. Ζέρβας: Σήμερα νίκησε η Θεσσαλονίκη

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Από όταν ξεκίνησε η αναφορική αυτή πορεία δεν ξεχάσαμε ότι η πρόταση μας ήταν αυτοδιοικητική», τόνισε ο εκλεγείς δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας. 

«Πάνω από όλα σε αυτές τις εκλογές έπρεπε να κερδίσει η πόλη και η πόλη κέρδισε. Ενα τεράστιο ευχαριστώ σε όσους μας στήριξαν. Θέλω να πω σε όλους τους δημότες ότιθα είμαι ο δήμαρχος που επιθυμούν να έχουν. Ευθύνη, συνέπεια και εργατικότητα είναι οι παρακαταθήκες που μου άφησε ο πατέρας μου και δεν τον ξεχνώ, τον κουβαλώ κάθε στιγμή μαζί μου», δήλωσε συγκινημένος ο κ. Ζέρβας. 

Ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και τυόνισε ότι δεν θα μπορούσε να μην ευχαριστήσει την οικογένειά του. «Μόνο νίκες για τη Θεσσαλονίκη», κατέληξε. 

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ζέρβας στον α' γύρο των δημοτικών εκλογών τερμάτισε δεύτερος με 14,9% των ψήφων και 7 έδρες σε αντίθεση με τον κ. Ταχιάο που έχασε τη δημαρχία, αλλά εκλέγει 11 έδρες στο δημοτικό συμβούλιο. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή