Π. Καμμένος: Περισσότερο χρήσιμος εκτός Βουλής

Π. Καμμένος: Περισσότερο χρήσιμος εκτός Βουλής

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τη φράση «αναγνωρίζω τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και του κόμματος της Ν.Δ. στις ευρωεκλογές και ειλικρινά ελπίζω ότι θα μπορέσει να επιφέρει την πολιτική αλλαγή που ψήφισε ο ελληνικός λαός» ο επί 4 χρόνια συγκυβερνήτης του Αλέξη Τσίπρα και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε την απόφαση να μη συμμετάσχει το κόμμα του στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.

«Πάντα πίστευα ότι η Ελλάδα χρειάζεται σταθερότητα και το ανέδειξα πριν από τις εκλογές», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος λίγο μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου, όπου και ελήφθη η οριστική απόφαση για μη συμμετοχή στις πρόωρες εθνικές εκλογές των ΑΝΕΛ, που –ως γνωστόν– υπέστησαν συντριβή στις ευρωεκλογές.

«Ακούσαμε τη φωνή του ελληνικού λαού. Είναι καθήκον μου να συνεχίσω να υπηρετώ τον ελληνικό λαό. Θα παραμείνω ενεργός», σημειώνει μεταξύ άλλων ο κ. Καμμένος καθιστώντας σαφές ότι επιθυμεί να διεκδικήσει «ρόλο» την επομένη των εκλογών. Για να προσθέσει: «Πιστεύω ότι μπορώ να συνεισφέρω σημαντικά στην υπεράσπιση και στη διατήρηση της ελληνικής ταυτότητας, στον τρόπο ζωής μας, στην εκπλήρωση μιας προσωπικής υπόσχεσης για το ελληνικό μέλλον. Αφού σας υπηρέτησα ως ενεργό μέλος του Κοινοβουλίου και της κυβέρνησης για 27 χρόνια, ξέρω ότι σήμερα μπορώ να σας είμαι περισσότερο χρήσιμος εκτός Κοινοβουλίου παρά εντός. Εργαζόμενος με άλλες πατριωτικές δυνάμεις, θα δημιουργήσουμε μια κίνηση αδιάκοπης, διαρκούς αλλαγής».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή