ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με… GIF του Batman απάντησε το ΠΑΣΟΚ στον Αλ. Τσίπρα

Με… GIF του Batman απάντησε το ΠΑΣΟΚ στον Αλ. Τσίπρα

Το ότι ο πολιτικός χώρος του πάλαι ποτέ ισχυρού ΠΑΣΟΚ αποτελεί «μήλον της έριδος» μεταξύ ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ είναι δεδομένο εδώ και μήνες. Οπως δεδομένο είναι πως η Χαρ. Τρικούπη επιχειρεί, στο πλαίσιο της εν λόγω μονομαχίας, να περιχαρακώσει τη βασική της «συνιστώσα» στην απόπειρα διεμβολισμού της παραδοσιακής εκλογικής της βάσης από τον Αλέξη Τσίπρα.

Κι ενώ οι δύο πλευρές μέχρι τώρα μάχονταν κατά κύριο λόγο σε επίπεδο εκατέρωθεν τοποθετήσεων, ένα tweet τους τέως πρωθυπουργού στάθηκε η αφορμή για να μεταφερθεί η αντιπαράθεση στα social media.

«Το ΠΑΣΟΚ της πρώτης περιόδου ενέπνευσε ένα πλειοψηφικό κοινωνικό ρεύμα, εκφράζοντας τα οράματα, τις αξίες και τις ιδέες της Αριστεράς. Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ, που έχει στηρίξει και συνεχίζει να έρχεται στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι αυτός που παραμένει εμπνευσμένος από εκείνη την περίοδο», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Αλέξης Τσίπρας.

Αντί… λεκτικής απάντησης, το ΠΑΣΟΚ πρωτοτύπησε, χρησιμοποιώντας ένα GIF του Μπάτμαν, με το μήνυμά του να είναι απλό μεν, αλλά περιεκτικό: «I don’t think so (Δεν νομίζω)».