Σε «συντονιστή» αναφέρθηκε ο Μανιαδάκης

Σε «συντονιστή» αναφέρθηκε ο Μανιαδάκης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την κατάθεση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιω. Αγγελή θα συνεχιστούν την ερχόμενη Τρίτη οι εργασίες της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου. Οσα θα πει ο κ. Αγγελής αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς, ως γνωστόν, φέρεται πως έχει ήδη καταθέσει στη Δικαιοσύνη για μεθοδεύσεις και πολιτικές παρεμβάσεις στην έρευνα για την υπόθεση. Υπενθυμίζεται ότι φέρεται ειδικότερα να έχει κάνει λόγο για «Ρασπούτιν».

Χθες, ολοκληρώθηκε η κατάθεση του πρώην προστατευόμενου μάρτυρα Ν. Μανιαδάκη με την επισήμανση εκ μέρους του, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι –όπως εκτιμά– πίσω από τους χειρισμούς των εισαγγελέων Διαφθοράς και τις καταθέσεις των άλλων προστατευόμενων μαρτύρων υπήρχε κάποιος συντονιστής. Αναφερόμενος ειδικότερα στην εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, ο κ. Μανιαδάκης είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι όλες της οι ερωτήσεις αφορούσαν μόνο πολιτικά πρόσωπα, αναφορικά με την υπόθεση Novartis. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, με αφορμή σχετικές ερωτήσεις, και χθες διέψευσε ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με τον Ανδρ. Λοβέρδο, ενώ συζητήθηκε και η αναφορά του στη γειτνίασή του με την οικία του τέως αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης. Συγκεκριμένα, φέρεται να είπε ότι κατά σύμπτωση είναι γείτονες με τον κ. Παπαγγελόπουλο και μάλιστα τόσο γείτονες που τα σκυλιά τους παίζουν μαζί. Στο ίδιο πλαίσιο φέρεται να είπε ότι τον συναντούσε σε μπαρμπέρικο και σε μπακάλικο, για να προσθέσει ωστόσο ότι δεν έχουν μιλήσει ποτέ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή