Paris Match: Αφιέρωμα στην Λαγκάρντ με φωτογραφία από κοινό γεύμα με Ντράγκι – Μητσοτάκη

Paris Match: Αφιέρωμα στην Λαγκάρντ με φωτογραφία από κοινό γεύμα με Ντράγκι – Μητσοτάκη

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αφιέρωμα στη νέα επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας φιλοξενεί το γαλλικό περιοδικό Paris Match.

To ρεπορτάζ τιτλοφορείται «Κριστίν Λαγκάρντ, το αφεντικό» και αναφέρεται στη σιδηρά κυρία της ΕΚΤ, ως τη νέα φύλακα του κοινού ευρωπαϊκού νομίσματος, περιγράφοντας μάλιστα την πρώτη συνέντευξη Τύπου άμα τη αναλήψει των καθηκόντων της, ως «πτώση με αλεξίσφαιρο σε εχθρικό έδαφος», όπως σχολίασε αμερικανός παρατηρητής.

Στην προδημοσίευση του άρθρου γίνεται μάλιστα ειδική μνεία σε μια απάντηση της Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία όταν ρωτήθηκε αν η θητεία της θα έχει χαρακτηριστικά «περιστεράς» ή «ιέρακος», απάντησε ως εξής: «Βλέπω τον εαυτό μου περισσότερο ως κουκουβάγια. Μ’ αρέσουν αυτά τα πουλιά, έχουν τη φήμη της σοφίας».

Λεπτομέρεια: Το ρεπορτάζ του Paris Match φιλοξενεί φωτογραφία από γεύμα της Κριστίν Λαγκάρντ με τον προκάτοχό της Μάριο Ντάρκι, τον Κυριάκο Μητσοτάκη , την πρέσβειρα της Γαλλίας στη Γερμανία Αν Μαρί Ντεκότ και την επικεφαλής οικονομολόγο του ΟΟΣΑ Λωρένς Μπουμ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή