Περιφέρεια Β. Αιγαίου: «Λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών» η απουσία Μουτζούρη από το Μαξίμου

Περιφέρεια Β. Αιγαίου: «Λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών» η απουσία Μουτζούρη από το Μαξίμου

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα άκρα έχει οδηγηθεί η κόντρα της κυβέρνησης με τον Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου καθώς δεν θα παρευρεθεί τελικά στον διάλογο του πρωθυπουργού με τους αντιπεριφερειάρχες και τους δημάρχους Λέσβου, Χίου και Σάμου, στο Μαξίμου, ώστε να γίνει μια προσπάθεια εκτόνωσης στα νησιά. Η απόφαση ματαίωσης της συμμετοχής του Κ. Μουτζούρη στην συνάντηση ελήφθη  μετά τη σφοδρή αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου σε βίντεο, στο οποίο ο Περιφερειάρχης χρησιμοποιεί χυδαίες εκφράσεις κατά του πρωθυπουργού.

Σήμερα, με ανακοίνωση, της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, «γίνεται γνωστό ότι ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου δεν κατέστη δυνατό να ταξιδέψει στην Αθήνα για να πάρει μέρος στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών».

Όπως αναφέρεται, οι προγραμματισμένες πτήσης από Μυτιλήνη για Αθήνα της Olympic air-Aegean με αριθμό ΟΑ255 στις 15:55 και της Sky express με αριθμό 303 στις 16:05 ακυρώθηκαν». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή