Πρόεδρος ιταλικής Βουλής στο Twitter: Ευχαριστώ τους φίλους Ελληνες

Πρόεδρος ιταλικής Βουλής στο Twitter: Ευχαριστώ τους φίλους Ελληνες

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρόεδρος της ιταλικής βουλής, Ρομπέρτο Φίκο, ευχαρίστησε μέσω Twitter την Ελλάδα για την αλληλεγγύη της προς την δοκιμαζόμενη χώρα του.

«Ευχαριστώ τους φίλους Έλληνες», έγραψε στην σελίδα του στο Twitter, ο επικεφαλής της ιταλικής βουλής, με αναφορά στην κίνηση αλληλεγγύης να αναρτηθεί η ιταλική σημαία, μαζί με την ελληνική και την ευρωπαϊκή, στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, αλλά και στην φωταγώγηση της βουλής, επί τρεις ημέρες, με τα χρώματα της ιταλικής σημαίας.

Παράλληλα, ο Ρομπέρτο Φίκο έκανε «retweet» την σχετική ανάρτηση της ιταλικής πρεσβείας στην Αθήνα, στην οποία τονίζεται χαρακτηριστικά:

«Η κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά η στήριξή σας μας δίνει κουράγιο και μας παρηγορεί. Ευχαριστούμε, Ελλάδα».

Μεγάλη επισκεψιμότητα, τέλος, είχε και η σελίδα της πρεσβείας μας στην Ιταλία στο Facebook, η οποία αναφέρθηκε με φωτογραφίες και βίντεο, στις χθεσινές κινήσεις αλληλεγγύης προς την Ιταλία και στην ομιλία του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, στην είσοδο του υπουργείου.

Aπόσπασμα της ομιλίας του κυρίου Δένδια μετέδωσε και το ιταλικό, δημόσιο ειδησεογραφικό τηλεοπτικό κανάλι Rainews.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή