Ποια είναι τα ζόμπι;

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις τελευταίες ημέρες στελέχη και εκφραστές της αντιπολίτευσης επικαλούνται μια φράση από το κύριο άρθρο της Καθημερινής της περασμένης Κυριακής («Οχι στα ζόμπι»).

Κατά την ερμηνεία τους, σαν «ζόμπι» αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και την μεσαία τάξη. Τι εννοεί η κυβέρνηση, δεν ξέρουμε και δεν υπαγορεύει την στάση της εφημερίδας. Θα φανεί στην πράξη από τις πράξεις της και τις αποφάσεις των τραπεζών.

Η Καθημερινή πάντως, όπως μπορεί να διαπιστώσει όποιος καταλαβαίνει στοιχειωδώς την Ελληνική, δεν αναφερόταν καθόλου στη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα.

Αντιθέτως, υποδείκνυε τα μεγάλα ψάρια, που παρασιτούν σε βάρος του κράτους και καταφέρνουν, παρά την υπερχρέωσή τους, να επιζούν χάρη σε πολιτικές πλάτες.  Τους στρατηγικούς κακοπληρωτές, τα κρατικοδίαιτα πιράνχας  και τις μη βιώσιμες υπερδανεισμένες επιχειρήσεις που θέλουν μέσα στην αναμπουμπούλα της κρίσης να ξελασπώσουν. Αυτή είναι η πάγια θέση της εφημερίδας και δεν επιδέχεται διαστρέβλωσης!

"K"

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή